- Læg rødvin, peber, skåret rosmarin, olie og groft hakket hvidløg i posen og luk
- Læg i køleskab natten over.
- Tænd grillen, skal have låg (indirekte, med kul i hver side. )
- Tag kødet ud og lad det ligge i ca. 20 min. så det ikke er så koldt
- Læg kødet med fedtet ned af i ca. 4 min. vend og læg i midten af grillen hvor der ikke er kul. Lad det nu ligge i ca. 30-50 til kødet er ca. 60 grader.
- Pak nu kødet ind i staniol og lad det hvile i 10 min.
SERVERING
Lav en urtecream, kartoffelsalat, salat med fx. bønner ,et lækkert flute og hjemmelavet kryddersmør
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)