Ingredienser:
1 parti pasta dej
700 gram ricotta ost
1 æg
1/2 kop friskrevet parmiggiano Reggiano
Salt og Peber efter smag
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 35 min
til 4 pers
200 g flødeost
saft og skal af 1 citron
1 stor håndfuld friskrevet parmesanost
¼ tsk salt, peber
1 portion hjemmelavet pasta i plader
100 g smør
1 håndfuld salvieblade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 2
Ravioli 250 gr.
Kogt skinke 200 gr.
1 dl. fløde
1 dl. revet ost.
½ terning hønseboullion
50 gr. Cherrytomater
100 gr. blandet salat
Lidt citronsalt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4
2 pakker tortellini eller ravioli (ost eller oksekød)
1 løg
1 dåse flåede tomater
1 pakke skinketern
½ bakke champignon
0,25 l madlavningsfløde
1 pose mozarellaost
salt
peber
tabasco
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min.
til 4 pers.
250 g hakket kyllingekød
1 æg, letpisket
1 tsk. appelsinskal, fintrevet
50 g parmesan, friskrevet
1 spsk. basilikum, fintstrimlet
275 g won ton wrappers
2 spsk. limesaft
2 spsk. balsamicoeddike
½ tsk. honning
1 spsk. olie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4
300 g durumhvedemel / alm hvedemel
1 æggeblomme
3 hele æg
1 tsk. trøffel olie og citron olie ca ½ af hver
ca. 1 tsk. fint salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
Pasta:
300 g durumhvedemel
3 hele æg
1 ekstra æggeblomme
1 tsk. olivenolie
ca. 1 tsk. salt
Fyld:
100 g valnødder
50 g gorgonzola
100 g kartoffelpuré
Sauce:
1 dl mælk
100 g valnødder
50 g gorgonzola
lidt bouillon
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
ca. 400 g. raviloli med svampe el. ricottafyld
ca. 3 l. vand
1 spsk. groft salt
1 1/2 dl. piskefløde
ca. 2 spsk. citronsaft
1 håndfuld frisk basilikum (blade)
friskkværnet peber
250 g. cherrytomater (halve)'evt. parmasan- eller granaost
Ingredienser:
til 4 portioner
155 g afdryppet kogt spinat, hakket
250 g ricottaost, veldraenet
2 spsk. friskrevet parmesanost
1 spsk. purløg, friskhakket
1 aeg, letpisket
200 g gow gee wrappers
Sauce:
0,8 dl ekstra jomfru olivenolie
3 spsk. pinjekerner
100 g soltørret tomater, i skiver
Ingredienser:
til 4-6 portioner
Fyld:
1 spsk. olie
1 lille løg, fintrevet
1 rød chilli, finthakket
1 tsk. kanel
1 tsk. knust nellike
500 g finthakket lammekød
2 tsk. revet citronskal
2 tsk. frisk dild, hakket
3 spsk. frisk bredbladet persille, hakket
Sauce:
2,5 dl hønsebouillon
0,5 liter yoghurt naturel
4 fed hvidløg, knust
215 g fuldkornsmel
1,25 dl vand
1 aeg
1 aeggeblomme
1 dl friske mynteblade, finthakkede
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i ravioli opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4
2 pakker tortellini eller ravioli (ost eller oksekød)
1 løg
1 dåse flåede tomater
1 pakke skinketern
½ bakke champignon
0,25 l madlavningsfløde
1 pose mozarellaost
salt
peber
tabasco
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
ca. 400 g. raviloli med svampe el. ricottafyld
ca. 3 l. vand
1 spsk. groft salt
1 1/2 dl. piskefløde
ca. 2 spsk. citronsaft
1 håndfuld frisk basilikum (blade)
friskkværnet peber
250 g. cherrytomater (halve)'evt. parmasan- eller granaost
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 35 min
til 4 pers
200 g flødeost
saft og skal af 1 citron
1 stor håndfuld friskrevet parmesanost
¼ tsk salt, peber
1 portion hjemmelavet pasta i plader
100 g smør
1 håndfuld salvieblade
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 2
Ravioli 250 gr.
Kogt skinke 200 gr.
1 dl. fløde
1 dl. revet ost.
½ terning hønseboullion
50 gr. Cherrytomater
100 gr. blandet salat
Lidt citronsalt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min.
til 4 pers.
250 g hakket kyllingekød
1 æg, letpisket
1 tsk. appelsinskal, fintrevet
50 g parmesan, friskrevet
1 spsk. basilikum, fintstrimlet
275 g won ton wrappers
2 spsk. limesaft
2 spsk. balsamicoeddike
½ tsk. honning
1 spsk. olie
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 1 time
Pasta:
300 g durumhvedemel
3 hele æg
1 ekstra æggeblomme
1 tsk. olivenolie
ca. 1 tsk. salt
Fyld:
100 g valnødder
50 g gorgonzola
100 g kartoffelpuré
Sauce:
1 dl mælk
100 g valnødder
50 g gorgonzola
lidt bouillon
Ingredienser:
til 4 portioner
155 g afdryppet kogt spinat, hakket
250 g ricottaost, veldraenet
2 spsk. friskrevet parmesanost
1 spsk. purløg, friskhakket
1 aeg, letpisket
200 g gow gee wrappers
Sauce:
0,8 dl ekstra jomfru olivenolie
3 spsk. pinjekerner
100 g soltørret tomater, i skiver
Ingredienser:
1 parti pasta dej
700 gram ricotta ost
1 æg
1/2 kop friskrevet parmiggiano Reggiano
Salt og Peber efter smag
Ingredienser:
til 4-6 portioner
Fyld:
1 spsk. olie
1 lille løg, fintrevet
1 rød chilli, finthakket
1 tsk. kanel
1 tsk. knust nellike
500 g finthakket lammekød
2 tsk. revet citronskal
2 tsk. frisk dild, hakket
3 spsk. frisk bredbladet persille, hakket
Sauce:
2,5 dl hønsebouillon
0,5 liter yoghurt naturel
4 fed hvidløg, knust
215 g fuldkornsmel
1,25 dl vand
1 aeg
1 aeggeblomme
1 dl friske mynteblade, finthakkede
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4
300 g durumhvedemel / alm hvedemel
1 æggeblomme
3 hele æg
1 tsk. trøffel olie og citron olie ca ½ af hver
ca. 1 tsk. fint salt
Alle ravioli opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med ravioli i kategorien ravioli opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.