Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 3 t 30
And. Groft salt. Vand. Æbler og svesker
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: arbejdstid 45 min + koget
En and ca 2½ kg
salt og peber
lidt tyndstrimlet skal af appelsin.
Bouillon:
ca 2 spsk afsmeltet andefadt eller smør, hjerte kråse og vingespidser
½ gulerod
½ porre eller ½ løg
ca ½ l . vand
salt.
Sovs:
3-4 spsk afsmeltet andefedt
2-3 spsk mel
4-5 dl andebouillon
½ dl halvtør hvidvin
2 appelsiner
lidt citronsaft
salt
Garniture:
2-3 appelsiner
evt et par spsk cognac
Ingredienser:
1 And på 3400 Gram. Salt og peber. Grillkuld.kød nåle til og lukken den. Svesker og æbler.drypbakke.
Ingredienser:
til 4 pers.
1 and på 3-3 1/2 kg
salt og peber
2 syrlige æbler
ca. 15 svesker uden sten
sauce:
hals, vingespidser, kråse og
hjerte
1 lille løg
1 lille gulerod
evt. 2 tsk andebouillon
1/2 liter vand
1 spsk smør
1/2 spsk hvedemel
1 dl fløde 13%
Ingredienser:
til 4-5 personer
1 And (ca. 3400 gram)
3 røde æbler
1-2 små poser svesker
Groft salt og Peber
Ingredienser:
1 and på MINDST 3 kg.
Æbler (belle De boskop).
Svesker uden sten.
Salt og friskkværnet peber.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 100
til 4
ca. 2,6 kg and
bøgesmuld i en alubakke
Ingredienser:
1 and (ca.2600g)
1 tsk. salt
½ tsk. timian
1 - 2 appelsiner
50 g franskbrødskrumme
½ dl portvin
75 g nøddekerner
1 æg
½ tsk. timian
½ tsk. salt
groftkværnet peber
Ingredienser:
til 4-6 stk.
1 and, ca. 2600 g (klargjort stand), bruttovægt ca.3000 gr.
250 g udstenede svesker
300 g kastanjer
250 g skalotteløg
timian
1 spsk hvedemel
ca. 1/2 dl blommeeddike
Andeunderlag:
Lidt blandede vinterurter, suppevisk, vand og rødvin
Braiseret rødkål:
800 g rødkål, fintsnittet
6 stk enebær
andefedt
2 dl rødvin
2 faste pærer
1 spsk honning
Lidt svesker fra anden
Bagt hvidløg:
3 hoveder hvidløg
ovnstegte kartofler
en "persillade"
1 kg jævne kartofler
4 spsk "persillade"; persille og hvidløg hakket fint og blandet
Ingredienser:
til 6
Salt
Peber
ca. 3 kg dansk landand
5 madæbler
ca. 10 svesker
Ingredienser:
til 1 andesteg
1 hel and ca. 2400 gr. spm kan være i en stor stegepose
2 store æbler
150 g. grovhakkede tørrede aprikoser
3 tsk. mild chili
2 tsk. groft salt.
3 fed. hakket hvidløg
2 spsk.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: 150
til 10 portioner
1 stk stort og frisk rødkålshoved
2 øko æbler med skræl
2 økologiske appelsiner (1 til dressingen)
2 poser soft abrikoser fra Änglemärk el. andre bløde øko ikke blegede abrikoser
Øko tørrede tranebær
100 g valnødder
2-3 spsk flydende honning
Dressing:
20-25 g fint hakket frisk ingefær,
saft fra 1 appelsin
2-3 spsk. æblecidereddike
½ tsk. vaniljepulver(ikke vaniljesukker)
1 lille spsk. stødt kanel
1 tsk. stødt allehånde
1 tsk. stødte nelliker
1 tsk. stødt kardemomme
½ tsk. stødt muskatnød
½ tsk havsalt og en knivspids sort peber
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i kategorien: Andesteg opskrifter
Ingredienser:
til 4-5 personer
til 4-5 personer
Andet Fjerkræ
1 And (ca. 3400 gram)
3 røde æbler
1-2 små poser svesker
Groft salt og Peber
Ingredienser:
1 and på MINDST 3 kg.
Æbler (belle De boskop).
Svesker uden sten.
Salt og friskkværnet peber.
Ingredienser:
til 4 pers.
1 and på 3-3 1/2 kg
salt og peber
2 syrlige æbler
ca. 15 svesker uden sten
sauce:
hals, vingespidser, kråse og
hjerte
1 lille løg
1 lille gulerod
evt. 2 tsk andebouillon
1/2 liter vand
1 spsk smør
1/2 spsk hvedemel
1 dl fløde 13%
Ingredienser:
1 And på 3400 Gram. Salt og peber. Grillkuld.kød nåle til og lukken den. Svesker og æbler.drypbakke.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: arbejdstid 45 min + koget
En and ca 2½ kg
salt og peber
lidt tyndstrimlet skal af appelsin.
Bouillon:
ca 2 spsk afsmeltet andefadt eller smør, hjerte kråse og vingespidser
½ gulerod
½ porre eller ½ løg
ca ½ l . vand
salt.
Sovs:
3-4 spsk afsmeltet andefedt
2-3 spsk mel
4-5 dl andebouillon
½ dl halvtør hvidvin
2 appelsiner
lidt citronsaft
salt
Garniture:
2-3 appelsiner
evt et par spsk cognac
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 3 t 30
And. Groft salt. Vand. Æbler og svesker
Ingredienser:
til 4-6 stk.
1 and, ca. 2600 g (klargjort stand), bruttovægt ca.3000 gr.
250 g udstenede svesker
300 g kastanjer
250 g skalotteløg
timian
1 spsk hvedemel
ca. 1/2 dl blommeeddike
Andeunderlag:
Lidt blandede vinterurter, suppevisk, vand og rødvin
Braiseret rødkål:
800 g rødkål, fintsnittet
6 stk enebær
andefedt
2 dl rødvin
2 faste pærer
1 spsk honning
Lidt svesker fra anden
Bagt hvidløg:
3 hoveder hvidløg
ovnstegte kartofler
en "persillade"
1 kg jævne kartofler
4 spsk "persillade"; persille og hvidløg hakket fint og blandet
Ingredienser:
til 6
Salt
Peber
ca. 3 kg dansk landand
5 madæbler
ca. 10 svesker
Ingredienser:
1 and (ca.2600g)
1 tsk. salt
½ tsk. timian
1 - 2 appelsiner
50 g franskbrødskrumme
½ dl portvin
75 g nøddekerner
1 æg
½ tsk. timian
½ tsk. salt
groftkværnet peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 100
til 4
ca. 2,6 kg and
bøgesmuld i en alubakke
10 nyeste opskrifter i kategorien: Andesteg opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
Pris: 150
til 10 portioner
1 stk stort og frisk rødkålshoved
2 øko æbler med skræl
2 økologiske appelsiner (1 til dressingen)
2 poser soft abrikoser fra Änglemärk el. andre bløde øko ikke blegede abrikoser
Øko tørrede tranebær
100 g valnødder
2-3 spsk flydende honning
Dressing:
20-25 g fint hakket frisk ingefær,
saft fra 1 appelsin
2-3 spsk. æblecidereddike
½ tsk. vaniljepulver(ikke vaniljesukker)
1 lille spsk. stødt kanel
1 tsk. stødt allehånde
1 tsk. stødte nelliker
1 tsk. stødt kardemomme
½ tsk. stødt muskatnød
½ tsk havsalt og en knivspids sort peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 600
f
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 45
en and
Ingredienser:
til 1 andesteg
1 hel and ca. 2400 gr. spm kan være i en stor stegepose
2 store æbler
150 g. grovhakkede tørrede aprikoser
3 tsk. mild chili
2 tsk. groft salt.
3 fed. hakket hvidløg
2 spsk.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 100
til 4
ca. 2,6 kg and
bøgesmuld i en alubakke
Ingredienser:
Grill
1 And på 3400 Gram. Salt og peber. Grillkuld.kød nåle til og lukken den. Svesker og æbler.drypbakke.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 3 t 30
And. Groft salt. Vand. Æbler og svesker
Ingredienser:
til 4-5 personer
1 And (ca. 3400 gram)
3 røde æbler
1-2 små poser svesker
Groft salt og Peber
Ingredienser:
1 and (ca.2600g)
1 tsk. salt
½ tsk. timian
1 - 2 appelsiner
50 g franskbrødskrumme
½ dl portvin
75 g nøddekerner
1 æg
½ tsk. timian
½ tsk. salt
groftkværnet peber
Ingredienser:
til 4-6 stk.
1 and, ca. 2600 g (klargjort stand), bruttovægt ca.3000 gr.
250 g udstenede svesker
300 g kastanjer
250 g skalotteløg
timian
1 spsk hvedemel
ca. 1/2 dl blommeeddike
Andeunderlag:
Lidt blandede vinterurter, suppevisk, vand og rødvin
Braiseret rødkål:
800 g rødkål, fintsnittet
6 stk enebær
andefedt
2 dl rødvin
2 faste pærer
1 spsk honning
Lidt svesker fra anden
Bagt hvidløg:
3 hoveder hvidløg
ovnstegte kartofler
en "persillade"
1 kg jævne kartofler
4 spsk "persillade"; persille og hvidløg hakket fint og blandet
Alle madopskrifter i kategorien Andesteg opskrifter er tilføjet af brugere, du kan tilføje dine egne favorit opskrifter til kategorien Andesteg opskrifter, opret en bruger og tilføj opskrifterne.