15 ml olivenolie
1 stort løg, hakket
2 laurbærblade
½ tsk. knust spidskommen
2 tsk. tørret oregano
2 stilke bladselleri, i skiver
2 grøn peber, renses for frø og hakkes
2 jalapeño chile, renses for frø og hakkes
3 fed hvidløg, knust
2 glas (200g.) mild grøn chile drænes, hakkes,
2 pakker Quorn stykker, á 300 g
3 dåser hakket tomater,
30 g chili pulver
1 tsk. knust sort peber, salt for smag
400 g. kidneybønner, i dåse drænet
400 g. pintobønner, i dåse drænet
400 g. kikærter, i dåse drænes
400 g. majs, i dåse drænet eller frosne.
Majsmel efter behov, ud rørt i vand til jævning.
Opvarm olivenolie i en stor gryde over mellem varme. Tilsæt løg, laurbærblade, spidskommen, oregano og salt. Sauter og omrør indtil løg er bløde og derefter blandes i selleri, grøn peber, jalapeño, hvidløg og grønne chile , når det er i kog , blandes i vegetar Qourn stykker, dækkes med kogende vand omrør og reducere til lav varme, dæk gryden og kog i 5 minutter.
Bland tomater chili, chili pulver og peber derefter kidneybønner, kikærter og pintobønner. Bringes i kog under omrøring, reducere varme til meget lav og småkoge i 30 minutter. Rør majsmel jævning i til den ønskede konsistens. Tilsæt majs, og kog i 5 minutter. Fjern laurbærblade før serveringen
Dybe tallerkener/ skåle. Tortilla eller brød.
Tilføj årstidens grøntsager efter behag.
Kog selv tørrede bønner og kikærter.