opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sauce af hønsefond

Sauce af hønsefond

Sauce af hønsefond
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(95)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.110
Visninger
64
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



denne sauce er en sauce og ikke en sovs, forskellen på sovs og sauce er at i en sovs laver man meget en opbagning og du jævner sovsen med sødmælk og fløde. i saucen laver man ikke en opbagning og laver essensen først. du kan jævn en sauce med smør og flødeskum og blende det hele.

DU SKAL BRUGE
Lidt olie
1 Skalotteløg
1 Hvidløg
3 kviste Frisk timian
1dl hvidvins eddike
1dl Hvidvin
0.5L Hønsefond
4x25g kold smør til montering
Salt og peber


SÅDAN GØR DU
Først sauteres løg, hvidløg og timian af i en kasserolle med olien i der er varm. Herefter hældes lige dele af de to eddiker på urterne og massen koges til den opnår en karamelagtig konsistens. Nu tilsættes hvidvinen og processen fra før gentages indtil massen igen når den karamellignende konsistens. Herefter hældes den hønsefond i kasserollen og en reduktion af massen påbegyndes påny. Under hele processen er det vigtig, at afskumme massen/saucen så slutresultatet bliver en flot blank sauce. Inden saucen når at blive alt for reduceret sigtes urterne fra og saucen hældes i en ren kasserolle og reduceres til en passende konsistens smag til med salt og hvidpeber.
SERVERING
Saucen kan have en bitter smag, men den smager godt til noget fisk eller kylling.
SPARERÅD
når man nu laver sauce er det vigtigt en ikke kun smager af hvidvin eller hvidvinseddiken så der kunne man måske spare den ene dl væk. lav hønsefonden
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sauce af hønsefond fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sauce af hønsefond, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: drømmekage i bradepande     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Kinesisk kylling i karry     Raclette med det hele     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Spagetti carbonara     Røræg i ovn     Blødende chokoladekage     Hjemmelavet modellervoks     LCHF boller (cloud bread)     Pirogger med oksekød     Italienske Farsbøffer.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]