opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Valnøddebrød langtidshævet og grydebagt

Valnøddebrød langtidshævet og grydebagt

Valnøddebrød langtidshævet og grydebagt
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(237)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Valnøddebrød langtidshævet og grydebagt
10.642
Visninger
149
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Lækkert rustikt valnøddebrød til morgenmaden, kaffen eller til suppen.

var dagens opskrift Valnøddebrød langtidshævet og grydebagt var dagens opskrift den 05.07.2013

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
5 dl. vand
5 gram gær.
2 tsk. salt
100g hakkede valnødder
100g grahamsmel
525 g hvedemel

Tip til brødet kan holdes sig lidt længere.

Brug:
35 gr. gammelt brød
150 gr. vand

smuler det gamle brød godt ned i vandet og sørg for at alt brødet er vådt, lad det stå i 30 min.

når du tilføjer vand i din normale brød opskrift så tilføje denne masse istedet for 35 gram mel og 150 gram vand.


SÅDAN GØR DU
Rør salt og gær ud i vandet. Tilsæt valnødder og grahamsmel og rør rundt. Tilsæt resten af melet og rør dejen sammen, så dejen er ensartet og blandet sammen. Læg dejen i en stor skål med tætsluttet låg eller med 2 x film over, der er tætsluttet.

Lad det stå ved rumtemperatur i 10-12 timer.
Hæld forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord og fold dejen en enkelt gang som en kuvert med melet uden på. Du skal ikke ælte dejen. Læg dejen tilbage i skålen igen og lad det hæve videre 1,5 til 2 timer uden låg.

Stil en støbejernsgryde med låg i en 220 grader varm ovn. Lad gryden stå 15-20 i ovnen, før du tager den ud og forsigtigt hælder dejen over i gryden. Gryden skal ikke smørres eller noget. Læg låg på og stil gryden tilbage i ovnen. Bag brødet 30 min med låg på. Tag låget af og bag brødet yderligere 15 min. uden låg.

Tag herefter brødet ud af gryden og lad det afkøle på en rist.
SERVERING
Nydes med smør, ost, pålæg, Nutella, syltetøj eller hvad man har lyst til. Det kan også nydes til suppe eller anden mad.
Valnøddebrød langtidshævet og grydebagt - 10536-DSC_0115.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Valnøddebrød langtidshævet og grydebagt med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Valnøddebrød langtidshævet og grydebagt, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brownie med saltkaramel midte     Svampet kanelkage     Nemme flûtes     Kogning af kongekrabbe     Gullasch med kartoffelmos     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Piment sauce     hash kage      Grundopskrift til al wokmad     Fondue     Fyldt chokolade med hvid trøffel og lakridspulver     Tyrkisk suppe     Lasange     Halloween kage kirkegård     Klamme fingre     mini Blinis med stenbiderrogn     Børnenes kokoskugler     Pasta og spinat timbales     Oldemors sirupskage - nem og lækker     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]