Annoncering | Mobil/tablet version | 273 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Valnøddebrød langtidshævet og grydebagt

Valnøddebrød langtidshævet og grydebagt

Valnøddebrød langtidshævet og grydebagt
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(229)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Valnøddebrød langtidshævet og grydebagt
7.439
Visninger
125
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Tanja & Thor

Lækkert rustikt valnøddebrød til morgenmaden, kaffen eller til suppen.

var dagens opskrift Valnøddebrød langtidshævet og grydebagt var dagens opskrift den 05.07.2013

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
5 dl. vand
5 gram gær.
2 tsk. salt
100g hakkede valnødder
100g grahamsmel
525 g hvedemel

Tip til brødet kan holdes sig lidt længere.

Brug:
35 gr. gammelt brød
150 gr. vand

smuler det gamle brød godt ned i vandet og sørg for at alt brødet er vådt, lad det stå i 30 min.

når du tilføjer vand i din normale brød opskrift så tilføje denne masse istedet for 35 gram mel og 150 gram vand.


SÅDAN GØR DU
Rør salt og gær ud i vandet. Tilsæt valnødder og grahamsmel og rør rundt. Tilsæt resten af melet og rør dejen sammen, så dejen er ensartet og blandet sammen. Læg dejen i en stor skål med tætsluttet låg eller med 2 x film over, der er tætsluttet.

Lad det stå ved rumtemperatur i 10-12 timer.
Hæld forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord og fold dejen en enkelt gang som en kuvert med melet uden på. Du skal ikke ælte dejen. Læg dejen tilbage i skålen igen og lad det hæve videre 1,5 til 2 timer uden låg.

Stil en støbejernsgryde med låg i en 220 grader varm ovn. Lad gryden stå 15-20 i ovnen, før du tager den ud og forsigtigt hælder dejen over i gryden. Gryden skal ikke smørres eller noget. Læg låg på og stil gryden tilbage i ovnen. Bag brødet 30 min med låg på. Tag låget af og bag brødet yderligere 15 min. uden låg.

Tag herefter brødet ud af gryden og lad det afkøle på en rist.
SERVERING
Nydes med smør, ost, pålæg, Nutella, syltetøj eller hvad man har lyst til. Det kan også nydes til suppe eller anden mad.
Valnøddebrød langtidshævet og grydebagt - 10536-DSC_0115.JPG

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Valnøddebrød langtidshævet og grydebagt opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Valnøddebrød langtidshævet og grydebagt med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Valnøddebrød langtidshævet og grydebagt, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Gammeldags Agurksalat     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]