opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rustikt brød med havregryn og rosiner (Langtidshævet og grydebagt)

Rustikt brød med havregryn og rosiner (Langtidshævet og grydebagt)

Rustikt brød med havregryn og rosiner (Langtidshævet og grydebagt)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(226)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Rustikt brød med havregryn og rosiner (Langtidshævet og grydebagt)
6.141
Visninger
103
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Lækkert rustikt og lyst brød til morgenmaden eller eftermiddagskaffen.

var dagens opskrift Rustikt brød med havregryn og rosiner (Langtidshævet og grydebagt) var dagens opskrift den 14.07.2013

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
5 dl. vand
5 gram gær.
2 tsk. salt
100g havregryn
100g rosiner
525 g hvedemel


SÅDAN GØR DU
Rør salt og gær ud i vandet. Tilsæt havregryn og rosiner og rør forsigtig rundt. Tilsæt resten af melet og rør det forsat forsigtigt sammen, så dejen kun lige er ensartet og blandet sammen. Læg dejen i en stor skål med tætsluttet låg eller med 2 x film over, der er tætsluttet.

Lad det stå ved rumtemperatur i 10-12 timer.
Hæld forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord og fold dejen en enkelt gang som en kuvert med melet uden på. Du skal ikke ælte dejen. Læg dejen tilbage i skålen igen og lad det hæve videre 1,5 til 2 timer uden låg.

Stil en støbejernsgryde med låg i en 220 grader varm ovn. Lad gryden stå 15-20 i ovnen, før du tager den ud og forsigtigt hælder dejen over i gryden. Gryden skal ikke smørres eller noget. Læg låg på og stil gryden tilbage i ovnen. Bag brødet 30 min med låg på. Tag låget af og bag brødet yderligere 15 min. uden låg.

Tag herefter brødet ud af gryden og lad det afkøle på en rist.
SERVERING
Nydes til morgenmaden eller eftermiddagskaffen med ost el. syltetøj.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Rustikt brød med havregryn og rosiner (Langtidshævet og grydebagt) opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Rustikt brød med havregryn og rosiner (Langtidshævet og grydebagt) med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rustikt brød med havregryn og rosiner (Langtidshævet og grydebagt), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Hjemmelavet fransk hotdog dressing     Spagetti carbonara     Røræg i ovn     Champignon-broccolitærte med skinke     Blødende chokoladekage     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Tunmousse      Grov go'e boller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Påskekyllinger af kogte æg     Helstegt Oksestriploin     Gulerodskage (Rå)     Morgenbirkes - fryseegnede     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Porrer i fad med oksekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]