opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rustikt brød med havregryn og rosiner (Langtidshævet og grydebagt)

Rustikt brød med havregryn og rosiner (Langtidshævet og grydebagt)

Rustikt brød med havregryn og rosiner (Langtidshævet og grydebagt)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(226)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Rustikt brød med havregryn og rosiner (Langtidshævet og grydebagt)
6.538
Visninger
110
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Lækkert rustikt og lyst brød til morgenmaden eller eftermiddagskaffen.

var dagens opskrift Rustikt brød med havregryn og rosiner (Langtidshævet og grydebagt) var dagens opskrift den 14.07.2013

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
5 dl. vand
5 gram gær.
2 tsk. salt
100g havregryn
100g rosiner
525 g hvedemel


SÅDAN GØR DU
Rør salt og gær ud i vandet. Tilsæt havregryn og rosiner og rør forsigtig rundt. Tilsæt resten af melet og rør det forsat forsigtigt sammen, så dejen kun lige er ensartet og blandet sammen. Læg dejen i en stor skål med tætsluttet låg eller med 2 x film over, der er tætsluttet.

Lad det stå ved rumtemperatur i 10-12 timer.
Hæld forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord og fold dejen en enkelt gang som en kuvert med melet uden på. Du skal ikke ælte dejen. Læg dejen tilbage i skålen igen og lad det hæve videre 1,5 til 2 timer uden låg.

Stil en støbejernsgryde med låg i en 220 grader varm ovn. Lad gryden stå 15-20 i ovnen, før du tager den ud og forsigtigt hælder dejen over i gryden. Gryden skal ikke smørres eller noget. Læg låg på og stil gryden tilbage i ovnen. Bag brødet 30 min med låg på. Tag låget af og bag brødet yderligere 15 min. uden låg.

Tag herefter brødet ud af gryden og lad det afkøle på en rist.
SERVERING
Nydes til morgenmaden eller eftermiddagskaffen med ost el. syltetøj.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rustikt brød med havregryn og rosiner (Langtidshævet og grydebagt) med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rustikt brød med havregryn og rosiner (Langtidshævet og grydebagt), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Sonjas nemme laksefad.     Kvædemarmelade     Marengs spøgelser     Karbonader i fløde/porre sauce     Halloween kage kirkegård     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Varmrøget lakse-tatar på ruccola     Halloweenboller     Fersken suppe (den er genial)     Spagetti carbonara     Svampet kanelkage     Kanelsnegle kagemand     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Andebryst i ovn til mange     Gulerodskage (Rå)     Lækker hokkaido (græskar) suppe her i den kolde tid...     Trylledej (ikke spiseligt)     Raclette med det hele     Halloween menu     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]