opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rustikt brød med havregryn og rosiner (Langtidshævet og grydebagt)

Rustikt brød med havregryn og rosiner (Langtidshævet og grydebagt)

Rustikt brød med havregryn og rosiner (Langtidshævet og grydebagt)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(226)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Rustikt brød med havregryn og rosiner (Langtidshævet og grydebagt)
7.085
Visninger
115
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Lækkert rustikt og lyst brød til morgenmaden eller eftermiddagskaffen.

var dagens opskrift Rustikt brød med havregryn og rosiner (Langtidshævet og grydebagt) var dagens opskrift den 14.07.2013

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret


DU SKAL BRUGE
5 dl. vand
5 gram gær.
2 tsk. salt
100g havregryn
100g rosiner
525 g hvedemel


SÅDAN GØR DU
Rør salt og gær ud i vandet. Tilsæt havregryn og rosiner og rør forsigtig rundt. Tilsæt resten af melet og rør det forsat forsigtigt sammen, så dejen kun lige er ensartet og blandet sammen. Læg dejen i en stor skål med tætsluttet låg eller med 2 x film over, der er tætsluttet.

Lad det stå ved rumtemperatur i 10-12 timer.
Hæld forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord og fold dejen en enkelt gang som en kuvert med melet uden på. Du skal ikke ælte dejen. Læg dejen tilbage i skålen igen og lad det hæve videre 1,5 til 2 timer uden låg.

Stil en støbejernsgryde med låg i en 220 grader varm ovn. Lad gryden stå 15-20 i ovnen, før du tager den ud og forsigtigt hælder dejen over i gryden. Gryden skal ikke smørres eller noget. Læg låg på og stil gryden tilbage i ovnen. Bag brødet 30 min med låg på. Tag låget af og bag brødet yderligere 15 min. uden låg.

Tag herefter brødet ud af gryden og lad det afkøle på en rist.
SERVERING
Nydes til morgenmaden eller eftermiddagskaffen med ost el. syltetøj.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rustikt brød med havregryn og rosiner (Langtidshævet og grydebagt) med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rustikt brød med havregryn og rosiner (Langtidshævet og grydebagt), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Trylledej (ikke spiseligt)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Tanjas krydderurte Mayonaise      Fersken suppe (den er genial)     Nemme flûtes     Nemme pølsehorn     Spagetti carbonara     Raclette med det hele     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Mælkesnitter     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Pizza bagt på bagesten     Gulerodskage (Rå)     Grovboller     Grov go'e boller     Yoghurtboller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]