opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Franskbrød II

Franskbrød II

Franskbrød II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(371)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Franskbrød II
20.151
Visninger
156
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Super franskbrød der passer til alt :) Kan også bruges til boller. Tørret og knust til rasp.

var dagens opskrift Franskbrød II var dagens opskrift den 15.03.2019

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
5.9 g Tørgær (en halv pose).
Ca. 125 g 40´ varmt vand.
1 tsk mørk sirup.
250 g Hvedemel 12% protein.
!------------BLAND TIL DEJ----------!
6-8 g salt.
25 g Blødt smør.


SÅDAN GØR DU
Opløs sirup i varmt vand og tilsæt gær.
Tilsæt hvedemel og rør til dej.
Tilsæt Blødt smør og salt.

Rør/Ælt dejen til den er smidig og kan holde på luft.(til dette kan jeg kraftigt anbefale en køkkenmaskine, jeg giver den ca 15 min)
Form en stor bolle og lad dejen hæve på bordet en times tid.
Vend skålen om, og brug den som "hus" til dejen.

Tag dejen ud af skålen og form brødet. Håndter så vidt muligt dejen mindst muligt, bank ikke alt luften ud.

Efterhæv i overdækket melet hævekurv en times tid.

Lig et stykke bagepapir og låg på hævekurven og vend den om, fjern kurven før bagning.
Bag i 20-25 min. på 225 grader.
IKKE varmluft.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Franskbrød II med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Franskbrød II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Kanelsnegle kagemand     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mormors citronfromage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Verdens bedste brød     Mælkesnitter     Tunmousse      Hjemmelavet salsa / tacosauce     Hummersuppe     Oliventapenade     Helstegt Oksestriploin     Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler     Peberrodssovs     Gulerodskage (Rå)     Pastaret i fad     chili cheese balls     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]