opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Saftige kanelsnegle med remonce, toppet med chokolade og mandler

Saftige kanelsnegle med remonce, toppet med chokolade og mandler

Saftige kanelsnegle med remonce, toppet med chokolade og mandler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(111)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Saftige kanelsnegle med remonce, toppet med chokolade og mandler
4.405
Visninger
80
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Kanelsnegle er noget af det bedst. hvis man vil have noget lækkert og som også kan fryses (frisk frost :) ).

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
Dej:
500 g. hvedemel
4 spsk. sukker
2½ dl mælk
170 g. smør
25 g. gær

Remonce:
150 g. marcipan
75 g. smør
100 g. brun farin
½ spsk. stødt kanel

Topping:
Mandler
100 g. chokolade
Lidt sukker



SÅDAN GØR DU
Gæren udrøres i lunken mælk.
Findel smørret i melet og bland sukker i.
Hæld mælk/gær i og ælt det sammen.
Lad dejen hæve et lunt sted i ca 1 time.

Remonce:
Rør smør, brun farin, revet marcipan og kanel sammen

Rul dejen ud til en lang firkant.
Fordel remoncen jævnt over hele dejen.
Rul nu dejen sammen fra den lange side.
Skær i 3 cm tykke skiver med en skarp kniv.
kanelsneglene lægges enkeltvis med et par cm. afstand på en bageplade
Efterhæv kanelsneglene i ca. 15 minutter. og drys med lidt sukker.

Bag kanelsneglene midt i ovnen i ca. 14 minutter ved 200 grader.

Hak mandler og smelt chokoladen (fx. i microovn)

Smør chokolade på alle kanelsneglene og slut af med at drysse hakkede mandler over.

Lad køle lidt af og server.

Smager fantastisk
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Saftige kanelsnegle med remonce, toppet med chokolade og mandler med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Saftige kanelsnegle med remonce, toppet med chokolade og mandler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: drømmekage i bradepande     Blødende chokoladekage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     sprængt kylling med peberrodssovs.     Røræg i ovn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Helstegt grillet oksefilet     spaghetti med fiskeboller     Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Grillede kartofler     Andebryst i ovn til mange     Kartofler i fad     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Fuglekvidder     Suppe med ovnstegte tomater og pasta     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]