opskrifter
Søg i 12.557 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Saftige kanelsnegle med remonce, toppet med chokolade og mandler

Saftige kanelsnegle med remonce, toppet med chokolade og mandler

Saftige kanelsnegle med remonce, toppet med chokolade og mandler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(111)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Saftige kanelsnegle med remonce, toppet med chokolade og mandler
3.697
Visninger
64
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Kanelsnegle er noget af det bedst. hvis man vil have noget lækkert og som også kan fryses (frisk frost :) ).

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
Dej:
500 g. hvedemel
4 spsk. sukker
2½ dl mælk
170 g. smør
25 g. gær

Remonce:
150 g. marcipan
75 g. smør
100 g. brun farin
½ spsk. stødt kanel

Topping:
Mandler
100 g. chokolade
Lidt sukker



SÅDAN GØR DU
Gæren udrøres i lunken mælk.
Findel smørret i melet og bland sukker i.
Hæld mælk/gær i og ælt det sammen.
Lad dejen hæve et lunt sted i ca 1 time.

Remonce:
Rør smør, brun farin, revet marcipan og kanel sammen

Rul dejen ud til en lang firkant.
Fordel remoncen jævnt over hele dejen.
Rul nu dejen sammen fra den lange side.
Skær i 3 cm tykke skiver med en skarp kniv.
kanelsneglene lægges enkeltvis med et par cm. afstand på en bageplade
Efterhæv kanelsneglene i ca. 15 minutter. og drys med lidt sukker.

Bag kanelsneglene midt i ovnen i ca. 14 minutter ved 200 grader.

Hak mandler og smelt chokoladen (fx. i microovn)

Smør chokolade på alle kanelsneglene og slut af med at drysse hakkede mandler over.

Lad køle lidt af og server.

Smager fantastisk
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Saftige kanelsnegle med remonce, toppet med chokolade og mandler opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Saftige kanelsnegle med remonce, toppet med chokolade og mandler med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Saftige kanelsnegle med remonce, toppet med chokolade og mandler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Syltede valnødder     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mælkesnitter     Blommetrifli     Tunmousse      Kvædemarmelade     syltede pærer     Røræg i ovn     Æblemarmelade     Pastaret i fad     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Fersken suppe (den er genial)     Karbonader i fløde/porre sauce     gammel Estrup gryde     Den bedste ungarske gullasch     pommes anna     Græske frikadeller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]