opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Friturestegte rejebrød

Friturestegte rejebrød

Friturestegte rejebrød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(68)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.764
Visninger
167
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
100 g hakket, frisk svinekød
5 skiver hvidt sandwichbrød uden skorpe
100 g rå, finthakkede rejer uden skal (Shop Asia)
2 hakkede forårsløg (Shop Asia)
2 fed knust hvidløg (Shop Asia)
100g koriander blade (Shop Asia)
½ sammenpisket æg (Shop Asia)
Vegetabilsk olie til friturestegning:


SÅDAN GØR DU
1. Bland alle ingredienser undtagen brød og olie godt i en skål.
2. Smør rejeblandingen i et jævnt lag på brødskiverne helt ud til kanten og skær i kvarter skiver.
3. Varm olien op i en wok. Når en brødskive bruner på 40 sekunder, er olien klar.
Frituresteg de små rejebrød gyldne med rejesiden nedad, dryp af på et stykke fedt sugende papir.
SERVERING
"(Shop Asia)" betyder at varen kan købes hos os: www.shopasia.dk
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Friturestegte rejebrød fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Friturestegte rejebrød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Trylledej (ikke spiseligt)     Grillet blæksprutte     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     YMERDESSERT     Blomkålssuppe     Fersken suppe (den er genial)     Andesteg, langtidsstegt     Summerpudding med vaniljecreme     englevinger med sang     Grillet vildt dyrekølle     Pasta med tomat, spinat og ricotta     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Pasta Cabonara uden æg     lækker tunmousse     Dansk leverpostej     Italiensk oksekødsfyld til pitabrød     Hjemmelavet chokolade smørepålæg     Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka     Reje-meloncocktail.     Fettuccine med zucchini og sprødstegt basilikum     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]