opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hjemmelavet Hyldebær/æble/vindrue saft

Hjemmelavet Hyldebær/æble/vindrue saft

Hjemmelavet Hyldebær/æble/vindrue saft
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(20)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Hjemmelavet Hyldebær/æble/vindrue saft
10.845
Visninger
83
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Vi har en del Hyldebær,æble og vindruer i vores have så derfor kan vi billigt lave den her lækre saft.

var dagens opskrift Hjemmelavet Hyldebær/æble/vindrue saft var dagens opskrift den 15.10.2015

DU SKAL BRUGE
1 kg. hyldebær
½ kg æbler
½ kg vindruer
3 liter vand i saftkogeren
350 gr. sukker pr. 1 liter saft
Atamon ½ tsk. pr 1 liter saft. (hældes i når det er afkølet lidt, under 100 grader)
Flasker til saften
Atamon til at skoldning af flasker


SÅDAN GØR DU
Hæld 3 liter vand i saftkoger, frugt lægges i øverste niveau, lad stå i saftkoger i ca. 1-2 time ved middel varme (jo længere tid jo mere saft men pas på gryden i koger tør i nederste gryde)

Hæld saften ned i en gryde og tilsæt sukker, kog op i 10-15 min.

Lad køle lidt ned og hæld atamon i (Atamon ½ tsk. pr 1 liter saft.)

Hæld kogende vand i flaskerne og skyld efter med atamon.

Hæld saften på flaskerne og stil koldt.
SERVERING
Blandes med kogende vand
SPARERÅD
Du kan også nøjes med hyldebær/vindrue eller hyldebær/æble.
Hjemmelavet Hyldebær/æble/vindrue saft - 10700-DSC_0479.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Hjemmelavet Hyldebær/æble/vindrue saft med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hjemmelavet Hyldebær/æble/vindrue saft, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Grillspyd     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Solsikke/nøddekager     Kanelsnegle kagemand     Mornay sauce     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Rejeroulade med spinat.     Nachos m/kylling     Grillet vildt dyrekølle     Marinerede flanksteak     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]