opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hjemmelavet Hyldebær/æble/vindrue saft

Hjemmelavet Hyldebær/æble/vindrue saft

Hjemmelavet Hyldebær/æble/vindrue saft
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(26)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Hjemmelavet Hyldebær/æble/vindrue saft
14.903
Visninger
128
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Vi har en del Hyldebær,æble og vindruer i vores have så derfor kan vi billigt lave den her lækre saft.

var dagens opskrift Hjemmelavet Hyldebær/æble/vindrue saft var dagens opskrift den 08.09.2019



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 kg. hyldebær
½ kg æbler
½ kg vindruer
3 liter vand i saftkogeren
350 gr. sukker pr. 1 liter saft
Atamon ½ tsk. pr 1 liter saft. (hældes i når det er afkølet lidt, under 100 grader)
Flasker til saften
Atamon til at skoldning af flasker


SÅDAN GØR DU
Hæld 3 liter vand i saftkoger, frugt lægges i øverste niveau, lad stå i saftkoger i ca. 1-2 time ved middel varme (jo længere tid jo mere saft men pas på gryden i koger tør i nederste gryde)

Hæld saften ned i en gryde og tilsæt sukker, kog op i 10-15 min.

Lad køle lidt ned og hæld atamon i (Atamon ½ tsk. pr 1 liter saft.)

Hæld kogende vand i flaskerne og skyld efter med atamon.

Hæld saften på flaskerne og stil koldt.
SERVERING
Blandes med kogende vand
SPARERÅD
Du kan også nøjes med hyldebær/vindrue eller hyldebær/æble.
Hjemmelavet Hyldebær/æble/vindrue saft - 10700-DSC_0479.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Hjemmelavet Hyldebær/æble/vindrue saft med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hjemmelavet Hyldebær/æble/vindrue saft, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Sfeeha ( Libanesiske brød m. oksefars)     Verdens bedste kartoffelsalat     Vingummi     Hjemmelavet sky     Frisk pasta med laks og flødesovs     Pærer med After Eight Chokolade     Hjemmelavet mandelmælk usødet     Hyggeboller     Pescado a la diabla. (fiske filet i HOT sovs) Guadalajara     Kalkunbryst med karry & Hvidløg     Hjemmelavet karamelsauce     Ananas-chokolademousse     Dim sum     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Børnenes kokoskugler     Havregrynskugler     Teriyakimarineret laksespyd med teriyaki glace     Rejecirkel     Lagkage med citroncreme og hindbærmakronskum     Kyllingepie     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]