opskrifter
Søg i 12.573 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bøf Bearnaise med Triple cooked fries

Bøf Bearnaise med Triple cooked fries

Bøf Bearnaise med Triple cooked fries
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(27)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Bøf Bearnaise med Triple cooked fries
6.830
Visninger
67
Print
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



En klassiske ret når man har lyst til en god bøf og sprøde pomfritter.

DU SKAL BRUGE
4 gode oksemøebradbøffer af ca. 350 gr.
10 store bagekartofler

Bearnaise sauce:
250 gram klaret smeltet smør
6 æggeblommer
1/4 dl. grøntsagsbouillon (kan undlades men så skal der kun bruges 4-5 æggeblommer)
2 spsk. bearnaise essens (hjemmelavet eller købt)
Hakket Estragon.
lidt salt og peber

Evt. til en tomatsalat:
200 gr. små tomater skåret i skiver
En gang mozzarella skåret i skiver
Frisk basilikum
Lidt hakketløg
Olie, eddikke, salt og peber
Det hele blandes i et lille fad


SÅDAN GØR DU
- Skræl kartoflerne

- Brug en skarp køkkenkniv og Skær eller press med pomfritjern kartoflerne i 1 cm tykkelse. Læg dem i en skål med koldt vand i ca. 10 minutter for at skylle nogle af stivelsen væk.

- Bring en stor gryde med usaltet vand i kog, fjern kartoflerne fra den kolde vand og læg dem ned i gryden. Bring i kog og lad det små simre i ca 10 minutter.

- Kartoflerne tages op af vandet og lægges på en bakke, lad dem køle af og derefter i køleskabet.

- Tænd frituregryden på 130 grader, put pomfritterne i frituregryden, efter ca. 5 min. tages pomfritterne op inden de har fået farve, lad dem afkøle til stuetemperatur og derefter i køleskabet. (afkøling kan undlades, hvis man er sulten)

- Når pomfritterne er kolde er de klar til at blive lavet færdige og sprøde. Frituregryden opvarmes til 180C. Læg pomfritterne i Frituregryden til de er gyldenbrune, det tager ca. 8-10 min.

- Tag op af frituregryden og drys flagesalt over, klar til servering.

Bøfferne Steges på en grillpande ca. 4 min. på hver side og krydderes med salt og peber, lad bøfferne hvile et par min. inden servering.

Bearnaise sauce:
- Estragon, grøntsagsbouillon og essens kommes i en gryde, pisk æggeblommerne i mens der piskes kraftig
- Sæt nu gryde på middelvarme og hæld æggeblommerne i stille og roligt mens du pisker, pisk ind til saucen er god tyk. Tips. Man kan bruge vandfad, så er chancen for at saucen skiller noget mindre.
Bøf Bearnaise med Triple cooked fries - 10746-DSC_0183.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Bøf Bearnaise med Triple cooked fries opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Bøf Bearnaise med Triple cooked fries med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bøf Bearnaise med Triple cooked fries, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Mormors Stegte sild i eddike     Karrysalat     Grov go'e boller     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Børnenes kokoskugler     Sennepssild     Gammeldaws æbleflæsk.     Tunmousse      Nissekræs     Oldes Kokoskranse     Biscotti, sprøde julesmåkager     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gode Råd - lette og luftige     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Porrer i fad med oksekød     Piment sauce     Harlekin-trøfler     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]