opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rimmet torsk med sennepsskum og glacerede rødbeder

Rimmet torsk med sennepsskum og glacerede rødbeder

Rimmet torsk med sennepsskum og glacerede rødbeder
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(22)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.720
Visninger
50
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 6
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Torsk er en lækker fisk, men nu hvor mange ikke spiser så meget torsk som hovedret nytårsaften så er Rimmet torsk rigtig lækkert. En ny fortolkning af nytårstorsken men bare som forret



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Rimmet torsk:
300 g. torskefilet
2 spsk. salt
2 spsk. sukker

Glacerede rødbeder:
200 g. små rødbeder
2 spsk. sukker
1 dl. æbleeddike

Sennepsskum:
1 dl fiskefond
½ dl fløde
½ fed hvidløg
½ skalotteløg
1/4 dl hvidvin
1 spsk. grov sennep
50 g. iskold smør

Kørvel til pynt



SÅDAN GØR DU
Rimmet torsk:
- Start minimum 3-4 timer før gerne dagen før
- Drys salt og sukker i et tyndt lag over torsken
- Dæk den med film og sæt på køl

Glaceret rødbeder:
- Kog rødbederne til de er møre og smut skindet af
- Smelt sukker på en pande
- Tilsæt eddike og glaser rødbederne

Sennepsskum:
- Hak hvidløg og skalotteløg fint
- Kog nu med hvidvin og fiskefond til det er kogte ned til det halve
- Tilsæt fløde og kog et par min. mere
- Pisk smøren i blandingen og smag saucen til med den grove sennep
- Blend nu saucen til skum med en stavblender

- Skær rødbede i 2-3 cm tykke skiver
- Skær den rimmet torsk i meget tynde skiver
- På en tallerken læg en skive rødbede
- Læg lidt torsk ved siden af
- Sennepsskummen lægges i den ene side af torsken
- Læg lidt kørvel på skummen og rødbeden
- Klar til servering



 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rimmet torsk med sennepsskum og glacerede rødbeder fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rimmet torsk med sennepsskum og glacerede rødbeder, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Original English Cupcakes     Røræg i ovn     Kransekagestykker     Frugttærte med merengs og bær     Bedstefars skæg (fedtreduceret)     Grillet vildt dyrekølle     Hurtig pæretærte     Original Foccacia brød fra Italien     Havregrynskugler     Halloween kage kirkegård     Ostegratinerede agurker     Rejemad     Græsk-Yoghurt brød     Kanelsnegle kagemand     Hjemmelavet agurkesalat     Valnøddebrød langtidshævet og grydebagt     Grillspyd med kyllingeinderfilet      lagkage med råcreme & frugt     gammel Estrup gryde     Kartoffeltårn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]