opskrifter
Søg i 12.550 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fermenteret rødkål

Fermenteret rødkål

Fermenteret rødkål
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(1)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
1.968
Visninger
16
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Rødkål 200 g.
Spidskål 300 g.
Ingefær 1 spsk frisk revet
Salt 10 g.


SÅDAN GØR DU
- Snit kålen fint
- Vend grundigt kålen med lidt salt
- Tilsæt ingefær
- Når kålen har sluppet en del væske, presses det hele sammen i et glas med låg
- kålen skal være dækket af væske (brug evt. et stykke plastik til at holde kålen nede i væsken når der kommer låg på.)
- Lad stå ved 19 grader i ca. 28 dage

HUSK: Luft glasset ud en gange om dagen
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Fermenteret rødkål opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Fermenteret rødkål fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fermenteret rødkål, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til kør selv ferien
Om man enten skal på en lang eller kort køretur i bil, tog eller sejltur med færge så er det rart at have lidt mad og drikke med. Her er lidt forslag til hvad man kan lave og tage med på tur Forslag til basis mad og drikke: vand, vandmelon, frugt, gulerødder, brikjuice, nøddemix, rosiner, peberfrugt, rugbrød, boller, minimajs, tun, makrel, mayonnaise, dadler, kiks, abrikoser, frugtbar, små indpakket spegepølser, agurk. Obligatorisk: Køletaske, skraldeposer og vådservietter Evt. Salt og peber Aktiviteter til børn: Tælle bilfarver, Hvem ser først 5 gange X bilmærke, loftskærm med film, musik fra alle parter, bøger, tegneudstyr, telefon, tablet, bærbar, kort, materiale om hvor man skal hen.
Se opskrifter her
hvid streg
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Laks med baconsvøb m. spinat og stegte bønner med hasselnødd     Ribssaft     Svampet kanelkage     Marinade til kyllingfilet     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillspyd     Den bedste Kylling i Karry!     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Absolut bedste BBQ marinade     Helstegt Oksestriploin     Karbonader i fløde/porre sauce     Omelet m. skinke og ost     Tunmousse      Græske frikadeller     Helstegt grillet oksefilet     Røræg i ovn     Pastaret i fad     Honningmarinade     Kogning af majs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]