opskrifter
Søg i 12.557 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fermenteret rødkål

Fermenteret rødkål

Fermenteret rødkål
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(1)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
2.137
Visninger
21
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Rødkål 200 g.
Spidskål 300 g.
Ingefær 1 spsk frisk revet
Salt 10 g.


SÅDAN GØR DU
- Snit kålen fint
- Vend grundigt kålen med lidt salt
- Tilsæt ingefær
- Når kålen har sluppet en del væske, presses det hele sammen i et glas med låg
- kålen skal være dækket af væske (brug evt. et stykke plastik til at holde kålen nede i væsken når der kommer låg på.)
- Lad stå ved 19 grader i ca. 28 dage

HUSK: Luft glasset ud en gange om dagen
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Fermenteret rødkål opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Fermenteret rødkål fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fermenteret rødkål, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Mælkesnitter     Kvædemarmelade     Fondue     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Den bedste Kylling i Karry!     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Ristaffel med svinekød     Fersken suppe (den er genial)     Hurtig pæretærte     drømmekage i bradepande     Henkogte pærer     Nachos m/kylling     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]