opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fermenteret rødkål

Fermenteret rødkål

Fermenteret rødkål
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(1)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.037
Visninger
38
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Rødkål 200 g.
Spidskål 300 g.
Ingefær 1 spsk frisk revet
Salt 10 g.


SÅDAN GØR DU
- Snit kålen fint
- Vend grundigt kålen med lidt salt
- Tilsæt ingefær
- Når kålen har sluppet en del væske, presses det hele sammen i et glas med låg
- kålen skal være dækket af væske (brug evt. et stykke plastik til at holde kålen nede i væsken når der kommer låg på.)
- Lad stå ved 19 grader i ca. 28 dage

HUSK: Luft glasset ud en gange om dagen
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fermenteret rødkål fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fermenteret rødkål, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Amerikansk ostebrød     Røræg i ovn     Fyldt kalkunbryst med annans og flødeost og pakket ind i sprød bacon      Helstegt Oksestriploin     Grillspyd     Brunch pølser,æg og bacon     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors Stegte sild i eddike     Raclette med det hele     Tunmousse      Hurtig boller (skal ikke hæve)     Fondue     Grillet vildt dyrekølle     LCHF boller (cloud bread)     Hjemmelavet rabarbersaft med vanilje      Kogning af hummer     Bagte cherrytomater, lækkert tilbehør.     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]