opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fermenteret rødkål

Fermenteret rødkål

Fermenteret rødkål
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(1)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.588
Visninger
37
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Rødkål 200 g.
Spidskål 300 g.
Ingefær 1 spsk frisk revet
Salt 10 g.


SÅDAN GØR DU
- Snit kålen fint
- Vend grundigt kålen med lidt salt
- Tilsæt ingefær
- Når kålen har sluppet en del væske, presses det hele sammen i et glas med låg
- kålen skal være dækket af væske (brug evt. et stykke plastik til at holde kålen nede i væsken når der kommer låg på.)
- Lad stå ved 19 grader i ca. 28 dage

HUSK: Luft glasset ud en gange om dagen
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fermenteret rødkål fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fermenteret rødkål, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     Blommetrifli     Røræg i ovn     Grillet jomfruhummerhaler     Kanelsnegle kagemand     Helstegt grillet oksefilet     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors citronfromage     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt Oksestriploin     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Færøsk æblekage     Fondue     Grillet vildt dyrekølle     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]