opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kød bagt i saltdej direkte på gløderne

Kød bagt i saltdej direkte på gløderne

Kød bagt i saltdej direkte på gløderne
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(8)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Kød bagt i saltdej direkte på gløderne
3.621
Visninger
34
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Man får en virkelig lækker saftig steg når man laver en steg i saltdej plus det er en sjov måde at lave mad på

DU SKAL BRUGE
1,5 kg steg (culotte,oksefilet m.m.)
1000 g. mel
500 g. groft salt
ca. 8 dl. vand
3-4 Rosmarin stilke (tørret kan også bruges)


SÅDAN GØR DU
- Tænd et bål og lav en masse gløder (ca. 1,5 time før)
- Bland mel, salt og vand
- Rul dejen ud så den passer omkring kødet (ca. 1,5-2 cm tykt)
- læg kødet i sammen med rosmarin
- pak kødet ind
- Læg nu direkte ned i gløderne og skub lidt lidt gløder op af siderne
- Vend kødet 1 gange undervejs
- Steg i ca. 60-70 min. til kødet er ca. 65-70 grader
- Stik et stegetermometer i stegen når du tror den er ved at være klar
- Lad stå en 10 min. inden man tager den sorte dej af og skære stegen ud.

SERVERING
Spis sammen med bagte kartofler, grøn dressing, sommersalat og luftige flutes
Kød bagt i saltdej direkte på gløderne - 11100-DSC_0059.JPGKød bagt i saltdej direkte på gløderne - 11100-DSC_0044.JPGKød bagt i saltdej direkte på gløderne - 11100-DSC_0048.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kød bagt i saltdej direkte på gløderne med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kød bagt i saltdej direkte på gløderne, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gulerodskage (Rå)     Skinke, porre tærte     Spagetti carbonara     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Nemme flûtes     Pirogger med oksekød     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Trylledej (ikke spiseligt)     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Morgenbirkes - fryseegnede     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]