opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Mazarintærte med karamelmousse og glaze

Mazarintærte med karamelmousse og glaze

Mazarintærte med karamelmousse og glaze
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(3)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Mazarintærte med karamelmousse og glaze
1.690
Visninger
12
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Karamelmousse:
5 blade husblas
5 dl piskefløde
110 g sukker
60 g vand
4 stk. pasteuriserede æggeblommer

Bunde:
125 gr koldt smør
175 gr mel
3 spsk sukker
1 æggeblomme

Fyld til bunde:
150 gr. blødt smør
125 gr. sukker
200 gr. revet marcipan
1 æg
1 æggehvide

Karamelglaze:
3 blade husblas
200 g mørk chokolade
160 ml piskefløde
20 g olie uden smag

Pynt smeltet sukker


SÅDAN GØR DU
Karamelmousse:
- Læg husblas i koldt vand. Pisk de 4 dl fløde let
- Bland sukker og vand i en gryde, og kog det til, det bliver til en lysebrun masse.
- Hæld resten af fløden i og varm, til karamellen er opløst.
- Tag gryden af varmen og tilsæt æggeblommerne lidt af gangen. Pisk det luftigt.
- Tag husblassen op og smelt i en mikroovn.
- Pisk husblassen i karamelmassen og vend som det sidst den pisket fløde i
- Hæld i silikone forme som er sammen eller lidt mindre ind mazarintærte formene
- Sæt i fryseren i min. 2 timer

Mazarintærte:
- Smuldr smør i mel
- Tilsæt sukker og æggeblomme og saml
- beklæd fx. 10 runde muffinforme med dej i bund og på kant
- Sæt koldt koldt mindst 1 time
- Rør smør og sukker godt sammen
- Rør marcipan blødt med æg og æggehvide
- Bland alt sammen og fordel ned i de ubagte tærtebunde
- Bag tærten ca. 15-20 min. ved 200 gr.
- Lad køle af

Karamelglaze:
Udblød husblas i koldt vand
Fløde varmes til kogepunktet
- Tag gryden af varmen
- Vrid husblas og rør den i den varme fløde
- Hæld fløde over chokoladen
- Rør rundt til chokoladen er smeltet
- Tilsæt olie og blend hurtigt med en stavblender
- Hvis glazen er meget flydene så lad den stå et par min. hvis den er for tyg sæt den i vandbad og rør rundt til den er let at hælde med igen

- Sæt karamelmoussen på en rist med bagepapir neden under.
- Hæld nu glazen over den iskolde karamelmousse
- Sæt moussen med glaze oven på mazarintærten, hvis din tærte er større end moussen så pynt kanten med fx. hakket brændtemandler
- klar til servering fx. som nytårs dessert



Mazarintærte med karamelmousse og glaze - 11134-mazarintærte-med-karamelmousse-og-glaze-2.jpgMazarintærte med karamelmousse og glaze - 11134-DSC_0002.JPGMazarintærte med karamelmousse og glaze - 11134-DSC_0004.JPGMazarintærte med karamelmousse og glaze - 11134-DSC_0005.JPGMazarintærte med karamelmousse og glaze - 11134-DSC_0023.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Mazarintærte med karamelmousse og glaze med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mazarintærte med karamelmousse og glaze, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Blåbærmuffins     Kogning af majs     Fersken suppe (den er genial)     Madboller (Grunddej)     Tvebakkekage     Shredded kylling til burritos og taco     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Yoghurtboller     Grillet vildt dyrekølle     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommelikør     God gammeldags pasta med kødsovs     Piment sauce     Spagetti carbonara     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Røræg i ovn     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Hakket Oksekød med Hvidkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]