opskrifter
Søg i 12.573 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sauterede Asparges med rodmarin og ansjoser i pancetta

Sauterede Asparges med rodmarin og ansjoser i pancetta

Sauterede Asparges med rodmarin og ansjoser i pancetta
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(48)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.202
Visninger
111
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
24 Mellemstore asparges
4 kviste rosmarin
4 Ansjosfileter (letsaltet)
4 skiver pancetta (eller andentørsaltet bacon)
Olivienolie
1 Klat smør
Friskkværnet peber


SÅDAN GØR DU
Forvarm ovnen på 220 grader. Fjern aspargens stilke ved at give dem et knæk dér hvor det forekommer naturligt. Hvis aspargsene ikke er helt friske og møre, så giv dem et lille opkog på 1 min. Tag 6 asparges,1 ansjosfilet og 1 rosmarinkvist og rul det sammen med 1 skive pancetta. Lav yderligere 3 bundter og læg dem i bunden af et ovnfast fad sammen med lidt citron. Dryb lidt olivienolie over og friskkværnet peber. Steges i ovn i 4-5 min. indtil pancettaen er sprød. Tag fadet ud og tilsæt smør og lidt cittronsaft. Saucen fra fadet hældes over når de serveres.Meget lækker grønsagsret der passer perfekt til mange lette pasta retter.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sauterede Asparges med rodmarin og ansjoser i pancetta opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Sauterede Asparges med rodmarin og ansjoser i pancetta fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sauterede Asparges med rodmarin og ansjoser i pancetta, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Lækre småkager(Gantuccini)     Grov go'e boller     Oldes Kokoskranse     Børnenes kokoskugler     Konfekt med Bailey     Gammeldaws æbleflæsk.     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler     Mandel-macipan småkager     BØF MED OST OG TOMATER (6 pers.)     Daim konfekt     Nissekræs     Farmors kokoskonfekt     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     God gammeldags pasta med kødsovs     Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler     Filodej     pommes anna     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]