opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fragilité

Fragilité

Fragilité
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(178)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
46.536
Visninger
921
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Marengsbunde, 2 stk.:
4 æggehvider
180 g sukker
50 g hakkede mandler eller nødder

Creme:
2 æggeblommer
2 spsk. sukker
1 spsk. Maizena
1 spsk Nescafé (pulverkaffe)
1 tsk. vanillesukker
50 g smør

2½ dl. piskefløde


SÅDAN GØR DU
Bunde:
1. Tænd ovnen på 150 grader.
2. Hviderne piskes stive.
3. Tilsæt forsigtigt sukker og mandler.
4. Fordeles på bagepapir i 2 runde bunde.
5. Bages ca. 1 time med ventil åben.

Creme:
1. Ingredienserne (pånær piskefløden) piskes sammen i en gryde, sættes over varmen og varmes forsigtigt op. Det skal næsten af varmen øjeblikkeligt når det koger, for ikke at skille. Afkøl!
2. Piskefløden piskes stiv og vendes i den afkølede creme.
3. Lægges sammen med marengsbundene, og sættes i fryseren.
4. Tages op af fryseren kort før servering.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fragilité fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fragilité, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Den bedste ungarske gullasch     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fersken suppe (den er genial)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Gulerodskage (Rå)     Hjemmelavet modellervoks     Suppekuren     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     Tunmousse      Toastbrød     Morgenbirkes - fryseegnede     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Marineret kalkunbryst- helstegt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]