opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fragilité

Fragilité

Fragilité
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(178)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
46.037
Visninger
912
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Marengsbunde, 2 stk.:
4 æggehvider
180 g sukker
50 g hakkede mandler eller nødder

Creme:
2 æggeblommer
2 spsk. sukker
1 spsk. Maizena
1 spsk Nescafé (pulverkaffe)
1 tsk. vanillesukker
50 g smør

2½ dl. piskefløde


SÅDAN GØR DU
Bunde:
1. Tænd ovnen på 150 grader.
2. Hviderne piskes stive.
3. Tilsæt forsigtigt sukker og mandler.
4. Fordeles på bagepapir i 2 runde bunde.
5. Bages ca. 1 time med ventil åben.

Creme:
1. Ingredienserne (pånær piskefløden) piskes sammen i en gryde, sættes over varmen og varmes forsigtigt op. Det skal næsten af varmen øjeblikkeligt når det koger, for ikke at skille. Afkøl!
2. Piskefløden piskes stiv og vendes i den afkølede creme.
3. Lægges sammen med marengsbundene, og sættes i fryseren.
4. Tages op af fryseren kort før servering.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fragilité fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fragilité, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejemad     Mornay sauce     Tunmousse      Kaviaræg.     Studenterbrød     Karbonader i fløde/porre sauce     Kanelsnegle kagemand     Røræg i ovn     Mormors citronfromage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     kyllingelår med rasp i friture     Kartofler i dampovn     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     God Kartoffelsalat     Aïoli     Koteletter i Fad med paprika     Mælkebøttemarmelade     Indbagte rejer     Bagerens Brunsviger     Verdens bedste brød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]