opskrifter
Søg i 12.568 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Cognac kylling

Cognac kylling

Cognac kylling
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(113)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.870
Visninger
204
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
25 g margarine
1 løg
1 kylling
2 dl fløde
2 spsk cognac
salt
peber
1/2 kg flæskefars
1 glas champignoner
3 plader butterdej


SÅDAN GØR DU
Løget svitses, derefter kyllingen. Fløde, cognac, salt og peber kommes ved og den steges ca. 1 time.
Kyllingen afkøles, skind og ben pilles fra og den deles i mindre stykker. Der laves en sovs af skyen + vand fra champignonerne. Flæskefarsen røres som en god frikadellefars. Halvdelen lægges i bunden af et ildfast fad, derover kyllingestykkerne, champignonerne, sovsen, og til sidst resten af farsen. Butterdejen rulles, til det kan dække fadet.

Det hele sættes i ovnen i ca. 45 min.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Cognac kylling opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Cognac kylling fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Cognac kylling, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     sauce Bigarade - en anderledes sauce til jule anden.     Gammeldags hønsesalat     Piment sauce     Helstegt Oksestriploin     Waldorfsalat - Gammeldags     Oldes Kokoskranse     Blommetrifli     Tunmousse      Raclette med det hele     Æbleskiver (sønderjyske)     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     Mormors Marmeladekage     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]