opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grundopskrift til al wokmad

Grundopskrift til al wokmad

Grundopskrift til al wokmad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(562)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
181.560
Visninger
3.627
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 ss olie

Krydderier:
hvidløg, chili, ingefær, spidskommen, koriander eller en karryblanding

Kød:
100 g skært kød (kyllinge-, kalkun-, okse- eller svinekød)

Grøntsager:
100 g løgagtig grøntsag
200g grøntsager

evt. 2 dl sovs (Se sovse til wokretter)
ristede sesamfrø, peanuts, cashewnødder eller lignende.


SÅDAN GØR DU
1.skræl og rens grøntsagerne. Læg dem på en tallerken.
2.alle grøntsager skæres i fine strimler på størrelse med en tændstik. Løg skæres de i meget tynde både.
3.bruges en sovs, blandes ingredienserne dertil sammen.
4.bruges ristede frø eller nødder skal de ristes på en meget varm pande uden fedtstof. Når de er gyldne hældes de på en tallerken.
5.varm olien op i en wokpande. Kom krydderierne ved. ”Brænd” dem af – dvs. svits dem ved høj varme.
6.kom kødet op på panden. Lad kødet stege ved høj varme ca. 5 minutter. Kødet skal være gennemstegt.
7.tilsæt grøntsagerne. De hårde skal først i, da de skal steges i længst tid. Når grøntsagerne efter 1-2 minutter begynder at falde sammen, skal de bløde grønt-sager tilsættes. Lad dem stege i 1 minut.
8.Tilsæt evt. sovsen. Lad den koge igennem et par minutter. Smag til med salt.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
maduniverset.dk
11.11.2012, 16:37
Hej Jens det gør du til højre for opskriftnavnet. der står (GEM)

Jens Bladt
11.11.2012, 14:18
Jeg leder forgæves efter en knap på denne hjemmeside, hvormed man kan gemme en opskrift, som favorit, man gerne vender tilbage til ...

Henrik
20.02.2007, 16:56
Janne - Du skal jo være forsigtig med kylling, og har du købt noget billigt kyllingekød så tænk dig dog om istedet. Logik for Burhøns - dog ik kvinder åbenbart.

Svend Leth
19.09.2004, 01:23
Wok mad er meget mere end bare at svitse nogle grønsager og kød hurtigt i en wok.
 
Denne gode opskrift på Grundopskrift til al wokmad fra Maduniverset.dk i kategorien Wok opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grundopskrift til al wokmad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Havtorn marmelade     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Grillet hornfisk med sprødt skind     Gulerodskage (Rå)     pommes anna     Grillspyd     Helstegt Oksestriploin     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce     Bøf stroganoff med kartoffel-sellerimos (sund version)     Bagte Kartofler på Grill     Nemme pølsehorn     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors citronfromage     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]