Annoncering | Mobil/tablet version | 247 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.407 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grundopskrift til al wokmad

Grundopskrift til al wokmad

Grundopskrift til al wokmad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(556)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
165.776
Visninger
3.533
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Elsebeth Solskin Christophersen

DU SKAL BRUGE
1 ss olie

Krydderier:
hvidløg, chili, ingefær, spidskommen, koriander eller en karryblanding

Kød:
100 g skært kød (kyllinge-, kalkun-, okse- eller svinekød)

Grøntsager:
100 g løgagtig grøntsag
200g grøntsager

evt. 2 dl sovs (Se sovse til wokretter)
ristede sesamfrø, peanuts, cashewnødder eller lignende.


SÅDAN GØR DU
1.skræl og rens grøntsagerne. Læg dem på en tallerken.
2.alle grøntsager skæres i fine strimler på størrelse med en tændstik. Løg skæres de i meget tynde både.
3.bruges en sovs, blandes ingredienserne dertil sammen.
4.bruges ristede frø eller nødder skal de ristes på en meget varm pande uden fedtstof. Når de er gyldne hældes de på en tallerken.
5.varm olien op i en wokpande. Kom krydderierne ved. ”Brænd” dem af – dvs. svits dem ved høj varme.
6.kom kødet op på panden. Lad kødet stege ved høj varme ca. 5 minutter. Kødet skal være gennemstegt.
7.tilsæt grøntsagerne. De hårde skal først i, da de skal steges i længst tid. Når grøntsagerne efter 1-2 minutter begynder at falde sammen, skal de bløde grønt-sager tilsættes. Lad dem stege i 1 minut.
8.Tilsæt evt. sovsen. Lad den koge igennem et par minutter. Smag til med salt.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
maduniverset.dk
11.11.2012, 16:37
Hej Jens det gør du til højre for opskriftnavnet. der står (GEM)

Jens Bladt
11.11.2012, 14:18
Jeg leder forgæves efter en knap på denne hjemmeside, hvormed man kan gemme en opskrift, som favorit, man gerne vender tilbage til ...

Henrik
20.02.2007, 16:56
Janne - Du skal jo være forsigtig med kylling, og har du købt noget billigt kyllingekød så tænk dig dog om istedet. Logik for Burhøns - dog ik kvinder åbenbart.

Svend Leth
19.09.2004, 01:23
Wok mad er meget mere end bare at svitse nogle grønsager og kød hurtigt i en wok.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Grundopskrift til al wokmad opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Grundopskrift til al wokmad fra Maduniverset.dk i kategorien Wok opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grundopskrift til al wokmad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Jordbærgrød - med ristede havreryn     Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Den bedste Kylling i Karry!     Yoghurtboller     Marineret kalkunbryst- helstegt     Hannes vafler.     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tunmousse      Nemme pølsehorn     store nemme cookies     Peberrodssovs     Omelet m. skinke og ost     Aubergine pure     Bagte cherrytomater, lækkert tilbehør.     Chili con carne     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com