opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grundopskrift til al wokmad

Grundopskrift til al wokmad

Grundopskrift til al wokmad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(562)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
184.155
Visninger
3.640
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 ss olie

Krydderier:
hvidløg, chili, ingefær, spidskommen, koriander eller en karryblanding

Kød:
100 g skært kød (kyllinge-, kalkun-, okse- eller svinekød)

Grøntsager:
100 g løgagtig grøntsag
200g grøntsager

evt. 2 dl sovs (Se sovse til wokretter)
ristede sesamfrø, peanuts, cashewnødder eller lignende.


SÅDAN GØR DU
1.skræl og rens grøntsagerne. Læg dem på en tallerken.
2.alle grøntsager skæres i fine strimler på størrelse med en tændstik. Løg skæres de i meget tynde både.
3.bruges en sovs, blandes ingredienserne dertil sammen.
4.bruges ristede frø eller nødder skal de ristes på en meget varm pande uden fedtstof. Når de er gyldne hældes de på en tallerken.
5.varm olien op i en wokpande. Kom krydderierne ved. ”Brænd” dem af – dvs. svits dem ved høj varme.
6.kom kødet op på panden. Lad kødet stege ved høj varme ca. 5 minutter. Kødet skal være gennemstegt.
7.tilsæt grøntsagerne. De hårde skal først i, da de skal steges i længst tid. Når grøntsagerne efter 1-2 minutter begynder at falde sammen, skal de bløde grønt-sager tilsættes. Lad dem stege i 1 minut.
8.Tilsæt evt. sovsen. Lad den koge igennem et par minutter. Smag til med salt.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
maduniverset.dk
11.11.2012, 16:37
Hej Jens det gør du til højre for opskriftnavnet. der står (GEM)

Jens Bladt
11.11.2012, 14:18
Jeg leder forgæves efter en knap på denne hjemmeside, hvormed man kan gemme en opskrift, som favorit, man gerne vender tilbage til ...

Henrik
20.02.2007, 16:56
Janne - Du skal jo være forsigtig med kylling, og har du købt noget billigt kyllingekød så tænk dig dog om istedet. Logik for Burhøns - dog ik kvinder åbenbart.

Svend Leth
19.09.2004, 01:23
Wok mad er meget mere end bare at svitse nogle grønsager og kød hurtigt i en wok.
 
Denne gode opskrift på Grundopskrift til al wokmad fra Maduniverset.dk i kategorien Wok opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grundopskrift til al wokmad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Æblekage med kokos     Svampet kanelkage     Røræg i ovn     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Grillet krondyrfilet     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Karbonader i fløde/porre sauce     Kogning af majs     Porrer i fad med oksekød     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fersken suppe (den er genial)     Ægte indianer-røv     Raclette med det hele     Omelet m. skinke og ost     Helstegt Oksestriploin     Mexicansk kyllingelasagne     Kanelsnegle kagemand     Havretern med nougat     Den bedste Kylling i Karry!     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]