opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Thanksgiving kalkun

Thanksgiving kalkun

Thanksgiving kalkun
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(357)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Thanksgiving kalkun
38.060
Visninger
721
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 28.11.2019 Thanksgiving kalkun var dagens opskrift den 28.11.2019



DU SKAL BRUGE
1 ung kalkun ca. 4 kg
smør til stegning
salt og peber
FYLD:
500 g ægte kastanjer (eller på dåse)
150 g smør
1 stort løg
4 stængler bladselleri, finthakket
rasp af to skiver franskbrød(blød)
1 tsk salt
1 tsk timian
1 tsk merian
½ tsk salvie


SÅDAN GØR DU
Drys kalkunen ud- og indvendig med salt og peber og gå i gang med fyldet.
Skær et kryds i toppen af kastanjerne og stil dem i en bradepande i en varm ovn, til skallen brister. Fjern skaller og brune hinder og kog kastanjerne 20-30 min. til de er møre.
Hak kastanjerne fint. Sauter det hakkede løg. bladselleri og rasp i smørret. Tilsæt salt og krydderier og rør godt rundt. Tilsæt kastanjemassen og lad blandingen snurre i et par min.
Fyld kalkunen med kastanjeblandingen og sy den sammen med hvid bomuldsgarn. Læg kalkunen i en bradepande og smør den med smeltet smør. Smør et stykke folie med et tykt lag smør og læg det over kalkunen.
Steg kalkunen i en forvarmet ovn ved 160 grader. Kalkunen skal stege ca. 4 timer.
Fjern folien en halv time før den er færdig.
SERVERING
Serveres med "TRANEBÆRKOMPOT" og kartoffelmos. Dertil hører traditionelt også, "SWEET POTATO CASSEROLE" og "LØG I FLØDESAUCE".
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Thanksgiving kalkun med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Thanksgiving kalkun, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: sydhavskylling     Raclette med det hele     Mornay sauce     Pasta al forno     Helstegt Oksestriploin     Fondue     Ovnbagt torsk med porrecreme     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tunmousse      Fersken suppe (den er genial)     lagkage med nutella og banan     Røræg i ovn     Ægte indianer-røv     store nemme cookies     Gulerodskage (Rå)     Chokolade-mandelkage     Mors gulerodssalat med rosiner     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Hannes vafler.     Hummersuppe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]