opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Thanksgiving kalkun

Thanksgiving kalkun

Thanksgiving kalkun
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(355)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Thanksgiving kalkun
36.553
Visninger
708
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 23.11.2018 Thanksgiving kalkun var dagens opskrift den 23.11.2018

DU SKAL BRUGE
1 ung kalkun ca. 4 kg
smør til stegning
salt og peber
FYLD:
500 g ægte kastanjer (eller på dåse)
150 g smør
1 stort løg
4 stængler bladselleri, finthakket
rasp af to skiver franskbrød(blød)
1 tsk salt
1 tsk timian
1 tsk merian
½ tsk salvie


SÅDAN GØR DU
Drys kalkunen ud- og indvendig med salt og peber og gå i gang med fyldet.
Skær et kryds i toppen af kastanjerne og stil dem i en bradepande i en varm ovn, til skallen brister. Fjern skaller og brune hinder og kog kastanjerne 20-30 min. til de er møre.
Hak kastanjerne fint. Sauter det hakkede løg. bladselleri og rasp i smørret. Tilsæt salt og krydderier og rør godt rundt. Tilsæt kastanjemassen og lad blandingen snurre i et par min.
Fyld kalkunen med kastanjeblandingen og sy den sammen med hvid bomuldsgarn. Læg kalkunen i en bradepande og smør den med smeltet smør. Smør et stykke folie med et tykt lag smør og læg det over kalkunen.
Steg kalkunen i en forvarmet ovn ved 160 grader. Kalkunen skal stege ca. 4 timer.
Fjern folien en halv time før den er færdig.
SERVERING
Serveres med "TRANEBÆRKOMPOT" og kartoffelmos. Dertil hører traditionelt også, "SWEET POTATO CASSEROLE" og "LØG I FLØDESAUCE".
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Thanksgiving kalkun med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Thanksgiving kalkun, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kvædemarmelade     Klamme fingre     Halloween kage kirkegård     Indisk Kyllingeret     Marengs spøgelser     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     irsk stuvning med svinekød     Raclette med det hele     Yoghurtboller     Brownie med saltkaramel midte     Heksehatte cupcakes til halloween     Hjemmelavet modellervoks     Trylledej (ikke spiseligt)     Fersken suppe (den er genial)     Gode Råd - lette og luftige     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     Karbonader i fløde/porre sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]