opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.897 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hvedefrikadeller

Hvedefrikadeller

Hvedefrikadeller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(61)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.225
Visninger
138
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Hansen

DU SKAL BRUGE
1 løg
1 fed hvidløg
3 spsk. olie
300 gr. halvfint knust hvede
8 dl. koldt vand
2 æg
1 spsk. friskhk. persille
1 tsk. tørret oregano
salt


SÅDAN GØR DU
Løg og hvidløget pilles og hakket fint.
Varm 1 spsk. olie i en gryde og svits løgene forsigtigt over svag varme og under omrøring.

Tilsæt den knuste hvede og lad det svitse med til det er blevet blandet godt med olien.

Hæld vandet ved og kog det for svag varme under låg i ca. 10 min.

Lad gryden blive stående på pladen der slukkes efter 10 min. og lad det trække i 50 min.

Fjern låget og lad det køle af til hveden er lunken.

Pisk æggene sammen med en gaffel og rør dem i hveden sammen med oregano og persillen.

Smag farsen til til med salt.

Form nu 8 frikadeller ( med våde hænder ) og steg dem gyldne over middel varme. Ca. 5 min. på hver side.
SERVERING
Kan spises som alm. kød frikadeller og er et udemærket alternativ.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Hvedefrikadeller opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Hvedefrikadeller fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hvedefrikadeller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pitabrød med grahamsmel     Godt majsbrød     Halloween kage kirkegård     Lynstegte rejer i hvidløg     Nachos m/kylling     Grillspyd     Svampet kanelkage     Rabarber- og stikkelsbærkage     Forloren pindsvin     Hannes vafler.     Rejeroulade med spinat.     Helstegt grillet oksefilet     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Krydder frikadeller     Sommerkartoffelsalat m. jordbær     Nemme pølsehorn     Ovnsstegt laks i folie     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Den bedste ungarske gullasch     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]