opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › kylling og champignon i wok

kylling og champignon i wok

kylling og champignon i wok
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(195)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
37.129
Visninger
1.693
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
6 stk kyllingefilet
3 porrer
1 bundt forårsløg
1 løg
4 gulerødder
1 pakke bønnespirer
1 pakke eller dåse babymajs
1 rød peberfrugt
ca. ½ kg champignon
Evt. ½ kinakål eller andet salathoved. Ca ½ - 3/4 dl soya.
friskkværnet peber
ca. 1 tsk. Peberblanding (fra Santa Maria)
ca. 1 tsk papirika
Jordnøddeolie til stegningen.


SÅDAN GØR DU
Kyllingefiletterne skæres i tynde skiver. Grøntsagerne snittes fint, og holdes adskilte. Svits kyllinge stykkerne i 2 spsk jordnøddeolie til de alle er blevet hvide, giv dem derpå et par minutter til. Tag dem af wokken. Hæld endnu 1 spsk. jordnødde olie i wokken, varm den op og svits derpå Champignonskiverne til de er krøbet ind til ca. ½ størrelse. Og er blevet brune. Tag dem derpå af. Svits løgene i lidt olie til de er blevet gennemsigtige. Svits porrerne og forårsløgene sammen med gulerødderne, peberfrugten og minimajsene. Tilsæt kylling, champignon og løg. Hæld ca. 1 - 1½ dl. vand ved og tilsæt derpå soya´en. Dække væden ikke helt, så tilsæt lidt mere vand. Tilsæt krydderierne og lad det koge i ca. 10 min. Smag derpå til med evt. mere soya og krydderier. Ønskes væden tykkere kan man jævne den. OBS! Under svitsningen af de forskellige ingredienser skal blusset være på sit højeste. Det er derfor man skal bruge jordnøddeolie, da det det ikke branker ved høj varme.
SERVERING
Serveres med basmati eller Jasmin ris til......eller Friske nudler (ca. 3 pakker til 4 pers.). Evt. Flutes.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Sanne
07.02.2009, 23:35
Retten ser rigtig lækkert ud, så jeg vil i hvert fald prøve den. Hvad angår minimajsene, så kan jeg se at de skal koge i ca. 10 min efter de er kommet i gryden, så jeg tror ikke at de kan være for hårde, og der må gerne være bid i grøntsager.

jens
16.11.2007, 19:02
det kan også anbefales at putte sukkerærter, broccoli og bambusskud i.

jens
16.11.2007, 19:00
God ret.. men babymejsene var for hårde (ukogte) så de skal måske lige koges et minut eller 2 inden de puttes i wokken..? Ved ikke om det er anderledes hvis man bruger dem fra dåse..? Jeg brugte dem fra en pakke.
 
Denne gode opskrift på kylling og champignon i wok fra Maduniverset.dk i kategorien Wok opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet kylling og champignon i wok, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blåbærmuffins     Røræg i ovn     Kogning af majs     Blommetrifli     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Tvebakkekage     Den bedste Kylling i Karry!     Fersken suppe (den er genial)     Marineret kalkunbryst- helstegt     Yoghurtboller     Grillet vildt dyrekølle     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Havkat i fad med grønsager og bacon     Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke     Shredded kylling til burritos og taco     Fyldt kalkunbryst II     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]