opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Vanillesauce

Vanillesauce

Vanillesauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(220)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.243
Visninger
194
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
75 g. sukker.
4 æggeblommer.
½ liter mælk.
1/3 af en lang stang vanille.


SÅDAN GØR DU
Rør æggeblommerne hvide med sukker og vanille, tilsæt mælken - varm eller kold.

Sæt gryden over ilden/på pladen, og rør i vanillesaucen til den er på nippet til at koge.
Tage gryden af og si sauce.

Vil dua have saucen ekstra tyk, kan der tilsættes ½ tsk kartoffelmel, før du rører mælken i æggemassen, her kan der spres een æggeblomme.

Saucen kan smages til med kafffe, chokolade, rom, appelsin, pernod osv.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Vanillesauce fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Vanillesauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kogning af majs     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet hawaiimørbrad med tilbehør     Grillspyd     Havkat i fad med grønsager og bacon     Svampet kanelkage     Brownie med saltkaramel midte     Helstegt grillet oksefilet     Mælkesnitter     Skotske æg     Gulerodskage (Rå)     Grillet vildt dyrekølle     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Raclette med det hele     Helstegt Oksestriploin     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Omelet m. skinke og ost     Pasta Cabonara uden æg     Pastaret i fad     Hjemmelavet varmrøget laks     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]