opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalvemedaillon på spnat & forårsløg med kartoffel-sellerilas

Kalvemedaillon på spnat & forårsløg med kartoffel-sellerilas

Kalvemedaillon på spnat & forårsløg med kartoffel-sellerilas
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(28)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.305
Visninger
128
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 stk kalvemedailloner à 150g
8 tynde skiver kalve bacon
salt & peber

Bechamelsauce:
2 spsk smør
2 spsk mel
2 dl mælk
3 dl fromage frais
revet muskatnød
salt & peber

Lasange:
4 bage kartofler
1 knoldselleri

Spinat:
2002 frisk spinat
8 forårsløg
1 spsk olie
evt hvidløg
2 spsk rosiner udblødet i vand
salt & peber


SÅDAN GØR DU
Bechamelsauce: Smelt smørret i en gryde. Rør melet i & bag igennem. Tilsæt mælken & lad saucen koge jævn.
Lad den afkøle let & rør så fromage frais i - smag til med reven muskatnød, salt & peber.

Kartoffel-sellerilagange:
Skræl kartoflerne & skær dem ud i tynde skiver på ca 2-3 cm.
En pålægsmaskine er god!
Læg et stykke bagepapir i en passende bradepande & begynd med at lægge et lag selleri i bunden, så et tyndt lag sauce, så et lag kartofler, så sauce osv.
Krydr ind imellem med salt & peber.
Slut med et tyndt lag sauce.
Bag lasangen i ovnen ca 1 time ved 185°.

Kødet:
Tør medaillonerne med køkkenrulle 6 rul 2 stykker bacon rundt på kanten af hver. Sæt baconskiverne fast med en kødnål eller en tandstik.
Steg medaillonerne på panden til de er pænt gyldne udenpå & den ønskede tilberedning indeni, ca 3-4 min på hver side. Krydr med salt & peber & lad dem hvile 5-10 min inden servering.

Spinaten:
Rens & pluk spinaten, rens 6 hak forårsløg i stykker på ca 1-2 cm.
Varm en sauterpande eller wok op med lidt olivenolie, svits løgene & evt hvidløg hurtig af. Vend den aftørrede spinat ned i løgene & lad den falde sammen.
Bland de udblødte rosiner i - krydr med salt & peber.

Server straks.
SERVERING
Læg spinat i bunden af en tallerken, anret medaillonen oven på. Server lasangen ved siden af.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kalvemedaillon på spnat & forårsløg med kartoffel-sellerilas fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalvemedaillon på spnat & forårsløg med kartoffel-sellerilas, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Kvædemarmelade     Svampet kanelkage     Halloween menu     Halloween kage kirkegård     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     irsk stuvning med svinekød     Mormors Stegte sild i eddike     Marengs spøgelser     Andebryst i ovn til mange     Brownie med saltkaramel midte     Blødende chokoladekage     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Nemme pølsehorn     Syltede valnødder     Bedstemor Ands æbletærte II     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]