opskrifter
Søg i 12.557 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalvemedaillon på spnat & forårsløg med kartoffel-sellerilas

Kalvemedaillon på spnat & forårsløg med kartoffel-sellerilas

Kalvemedaillon på spnat & forårsløg med kartoffel-sellerilas
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(28)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.127
Visninger
121
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 stk kalvemedailloner à 150g
8 tynde skiver kalve bacon
salt & peber

Bechamelsauce:
2 spsk smør
2 spsk mel
2 dl mælk
3 dl fromage frais
revet muskatnød
salt & peber

Lasange:
4 bage kartofler
1 knoldselleri

Spinat:
2002 frisk spinat
8 forårsløg
1 spsk olie
evt hvidløg
2 spsk rosiner udblødet i vand
salt & peber


SÅDAN GØR DU
Bechamelsauce: Smelt smørret i en gryde. Rør melet i & bag igennem. Tilsæt mælken & lad saucen koge jævn.
Lad den afkøle let & rør så fromage frais i - smag til med reven muskatnød, salt & peber.

Kartoffel-sellerilagange:
Skræl kartoflerne & skær dem ud i tynde skiver på ca 2-3 cm.
En pålægsmaskine er god!
Læg et stykke bagepapir i en passende bradepande & begynd med at lægge et lag selleri i bunden, så et tyndt lag sauce, så et lag kartofler, så sauce osv.
Krydr ind imellem med salt & peber.
Slut med et tyndt lag sauce.
Bag lasangen i ovnen ca 1 time ved 185°.

Kødet:
Tør medaillonerne med køkkenrulle 6 rul 2 stykker bacon rundt på kanten af hver. Sæt baconskiverne fast med en kødnål eller en tandstik.
Steg medaillonerne på panden til de er pænt gyldne udenpå & den ønskede tilberedning indeni, ca 3-4 min på hver side. Krydr med salt & peber & lad dem hvile 5-10 min inden servering.

Spinaten:
Rens & pluk spinaten, rens 6 hak forårsløg i stykker på ca 1-2 cm.
Varm en sauterpande eller wok op med lidt olivenolie, svits løgene & evt hvidløg hurtig af. Vend den aftørrede spinat ned i løgene & lad den falde sammen.
Bland de udblødte rosiner i - krydr med salt & peber.

Server straks.
SERVERING
Læg spinat i bunden af en tallerken, anret medaillonen oven på. Server lasangen ved siden af.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kalvemedaillon på spnat & forårsløg med kartoffel-sellerilas opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kalvemedaillon på spnat & forårsløg med kartoffel-sellerilas fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalvemedaillon på spnat & forårsløg med kartoffel-sellerilas, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fyld til pitabrød     Svampet kanelkage     tarteletter med rejer asparges og fiskeboller     Mælkesnitter     Frisk pasta med laks og flødesovs     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Kvædemarmelade     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     drømmekage i bradepande     Gammeldaws æbleflæsk.     Tunmousse      Paprikasauce     Marinade til kyllingfilet     Den bedste Kylling i Karry!     Fersken suppe (den er genial)     Blødende chokoladekage     Porretærte     syltede pærer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]