opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalvemedaillon på spnat & forårsløg med kartoffel-sellerilas

Kalvemedaillon på spnat & forårsløg med kartoffel-sellerilas

Kalvemedaillon på spnat & forårsløg med kartoffel-sellerilas
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(28)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.574
Visninger
139
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
4 stk kalvemedailloner à 150g
8 tynde skiver kalve bacon
salt & peber

Bechamelsauce:
2 spsk smør
2 spsk mel
2 dl mælk
3 dl fromage frais
revet muskatnød
salt & peber

Lasange:
4 bage kartofler
1 knoldselleri

Spinat:
2002 frisk spinat
8 forårsløg
1 spsk olie
evt hvidløg
2 spsk rosiner udblødet i vand
salt & peber


SÅDAN GØR DU
Bechamelsauce: Smelt smørret i en gryde. Rør melet i & bag igennem. Tilsæt mælken & lad saucen koge jævn.
Lad den afkøle let & rør så fromage frais i - smag til med reven muskatnød, salt & peber.

Kartoffel-sellerilagange:
Skræl kartoflerne & skær dem ud i tynde skiver på ca 2-3 cm.
En pålægsmaskine er god!
Læg et stykke bagepapir i en passende bradepande & begynd med at lægge et lag selleri i bunden, så et tyndt lag sauce, så et lag kartofler, så sauce osv.
Krydr ind imellem med salt & peber.
Slut med et tyndt lag sauce.
Bag lasangen i ovnen ca 1 time ved 185°.

Kødet:
Tør medaillonerne med køkkenrulle 6 rul 2 stykker bacon rundt på kanten af hver. Sæt baconskiverne fast med en kødnål eller en tandstik.
Steg medaillonerne på panden til de er pænt gyldne udenpå & den ønskede tilberedning indeni, ca 3-4 min på hver side. Krydr med salt & peber & lad dem hvile 5-10 min inden servering.

Spinaten:
Rens & pluk spinaten, rens 6 hak forårsløg i stykker på ca 1-2 cm.
Varm en sauterpande eller wok op med lidt olivenolie, svits løgene & evt hvidløg hurtig af. Vend den aftørrede spinat ned i løgene & lad den falde sammen.
Bland de udblødte rosiner i - krydr med salt & peber.

Server straks.
SERVERING
Læg spinat i bunden af en tallerken, anret medaillonen oven på. Server lasangen ved siden af.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kalvemedaillon på spnat & forårsløg med kartoffel-sellerilas fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalvemedaillon på spnat & forårsløg med kartoffel-sellerilas, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Fersken suppe (den er genial)     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet vildt dyrekølle     Grillspyd     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Havkat i fad med grønsager og bacon     Helstegt Oksestriploin     Nemme pølsehorn     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Oste sovs     Mormors citronfromage     Hyldeblomst-is     Omelet m. skinke og ost     Hjemmelavet varmrøget laks     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Røræg i ovn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]