opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Basilikum mørbrad

Basilikum mørbrad

Basilikum mørbrad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(195)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
36.411
Visninger
1.011
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 svinemørbrad
30 gr. smør
25 gr. frosne perleløg
4 fed hvidløg
4 dl. rødvin
2 dl. bouillon
5 tsk. basilikum
5 dl. piskefløde
salt,peberl


SÅDAN GØR DU
Skær mørbraderne i portionsstykker og brun dem i en gryde med gyldent smør. Tilsæt løg, hvidløg, vin, bouillon og basillikum. Lad det simre under låg i ca. 30 min.
Tag kødet op og kog sovsen ind og smag til med salt og peber. Fløden tilsættes og sovsen varmes igennem og serveres.
SERVERING
Ris og hvidløgsflütes.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Basilikum mørbrad fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Basilikum mørbrad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fondue     Boller m/ A38     Svampet kanelkage     Mormors Stegte sild i eddike     Porrer i fad med oksekød     Kogning af majs     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Helstegt Oksestriploin     Mælkesnitter     Raclette med det hele     Syltede Havtorn     Sellerifrikadeller de bedste.     Marineret kalkunbryst- helstegt     Røræg i ovn     Ægte indianer-røv     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Madbrød med rosmarin     Pasta Cabonara uden æg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]