opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Basilikum mørbrad

Basilikum mørbrad

Basilikum mørbrad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(200)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Basilikum mørbrad
38.351
Visninger
1.043
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
2 svinemørbrad
30 gr. smør
25 gr. frosne perleløg
4 fed hvidløg
4 dl. rødvin
2 dl. bouillon
5 tsk. basilikum
5 dl. piskefløde
salt,peberl


SÅDAN GØR DU
Skær mørbraderne i portionsstykker og brun dem i en gryde med gyldent smør. Tilsæt løg, hvidløg, vin, bouillon og basillikum. Lad det simre under låg i ca. 30 min.
Tag kødet op og kog sovsen ind og smag til med salt og peber. Fløden tilsættes og sovsen varmes igennem og serveres.
SERVERING
Ris og hvidløgsflütes.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Basilikum mørbrad med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Basilikum mørbrad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Shredded kylling til burritos og taco     T&T's Orientalske kylling i karry     Svampet kanelkage     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     Ribssaft     Raclette med det hele     Grillet vildt dyrekølle     Brownie med saltkaramel midte     Grillspyd     Stikkelsbærgrød     Kogning af majs     Grillet jomfruhummerhaler     Helstegt grillet oksefilet     Tvebakkekage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt Oksestriploin     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Brunch pølser,æg og bacon     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]