Annoncering | Mobil/tablet version | 259 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.407 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kogt oksebryst i kraftig persillesky med nye løg, majroer og

Kogt oksebryst i kraftig persillesky med nye løg, majroer og

Kogt oksebryst i kraftig persillesky med nye løg, majroer og
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(101)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.623
Visninger
239
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca 1,5 kg udbenet oksebryst (Spidsbryst)

Til kogning:
1 kg kartofler
2 gulerødder
1 løg
4 fed kvidløq
stilke fra, 1 bdt persille
toppene fra, forårsløgene
1 persillerod
1 stor kvist timian
salt og peber
samt CA. 5 L vand

graniture til retten,:
12 forårsløg
12 små, nye gulerødder
12 Små, Majroer
1 bdt persille

1 kg kartofler
brød


SÅDAN GØR DU
1. Begynd med at bringe vandet i kog i en passende stor gryde. Læg oksebrystet i det kogende vand og lad det komme i kog igen. Dæmp nu varmen så kødet kun akkurat koger, skum for fedt og urenheder hyppigt i starten og lad så kødet koge ca. 30 minutter.

2. De grønsager og urter, der skal koges med, renses og skæres i grove stykker og kommes
i gryden til kødet sammen med salt og peber. Lad nu kødet koge videre med grønsagerne ca. 1 time. Tag kødet op og sigt suppen gennem en finmasket sigte eller et klæde, og hæld suppen tilbage i gryden.

3. Bring suppen i kog igen og lad den evt. koge et stykke tid, hvis den ønskes kraftigere. Smag til med salt og peber.

4. De rengjorte grønsager til garniture skæres i stykker og kommes i den kogende suppe og koges med i ca. 3 minutter. Til sidst tilsættes 1 bundt hakket persille.

5. Skær oksebrystet i lidt tykke skiver og anret et par skiver i en dyb tallerken sammen med suppe og grønsager.
SERVERING
Små nye kartofler eller aspargeskartofler samt et stykke groft brød smager godt til retten.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kogt oksebryst i kraftig persillesky med nye løg, majroer og opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kogt oksebryst i kraftig persillesky med nye løg, majroer og fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kogt oksebryst i kraftig persillesky med nye løg, majroer og, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Jordbærgrød - med ristede havreryn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Grønne asparges med bacon     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Tunmousse      Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Nemme pølsehorn     Helstegt Oksestriploin     Helstegt grillet oksefilet     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Hannes vafler.     Mørbradgryde m. ris     Marineret kalkunbryst- helstegt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com