opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kogt oksebryst i kraftig persillesky med nye løg, majroer og

Kogt oksebryst i kraftig persillesky med nye løg, majroer og

Kogt oksebryst i kraftig persillesky med nye løg, majroer og
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(101)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.145
Visninger
253
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca 1,5 kg udbenet oksebryst (Spidsbryst)

Til kogning:
1 kg kartofler
2 gulerødder
1 løg
4 fed kvidløq
stilke fra, 1 bdt persille
toppene fra, forårsløgene
1 persillerod
1 stor kvist timian
salt og peber
samt CA. 5 L vand

graniture til retten,:
12 forårsløg
12 små, nye gulerødder
12 Små, Majroer
1 bdt persille

1 kg kartofler
brød


SÅDAN GØR DU
1. Begynd med at bringe vandet i kog i en passende stor gryde. Læg oksebrystet i det kogende vand og lad det komme i kog igen. Dæmp nu varmen så kødet kun akkurat koger, skum for fedt og urenheder hyppigt i starten og lad så kødet koge ca. 30 minutter.

2. De grønsager og urter, der skal koges med, renses og skæres i grove stykker og kommes
i gryden til kødet sammen med salt og peber. Lad nu kødet koge videre med grønsagerne ca. 1 time. Tag kødet op og sigt suppen gennem en finmasket sigte eller et klæde, og hæld suppen tilbage i gryden.

3. Bring suppen i kog igen og lad den evt. koge et stykke tid, hvis den ønskes kraftigere. Smag til med salt og peber.

4. De rengjorte grønsager til garniture skæres i stykker og kommes i den kogende suppe og koges med i ca. 3 minutter. Til sidst tilsættes 1 bundt hakket persille.

5. Skær oksebrystet i lidt tykke skiver og anret et par skiver i en dyb tallerken sammen med suppe og grønsager.
SERVERING
Små nye kartofler eller aspargeskartofler samt et stykke groft brød smager godt til retten.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kogt oksebryst i kraftig persillesky med nye løg, majroer og fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kogt oksebryst i kraftig persillesky med nye løg, majroer og, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Hyldeblomst eddike     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Varmrøget lakse-tatar på ruccola     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Helstegt grillet oksefilet     Hjemmelavet agurkesalat     Urtemarineret kalvefilet     Kogning af majs     Helstegt Oksestriploin     Bønner i bacon     Pangasiusfileter med spinat og serrano     Bedstemor Ands æbletærte II     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Skrabeluker (Bålpandekager)     Færøsk æblekage     Churros (spanskrør)     pommes anna     Gammeldags hønsesalat     Supersprøde havregrynskager.     Gammeldaws æbleflæsk.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]