opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.901 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kogt oksebryst i kraftig persillesky med nye løg, majroer og

Kogt oksebryst i kraftig persillesky med nye løg, majroer og

Kogt oksebryst i kraftig persillesky med nye løg, majroer og
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(101)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.875
Visninger
242
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca 1,5 kg udbenet oksebryst (Spidsbryst)

Til kogning:
1 kg kartofler
2 gulerødder
1 løg
4 fed kvidløq
stilke fra, 1 bdt persille
toppene fra, forårsløgene
1 persillerod
1 stor kvist timian
salt og peber
samt CA. 5 L vand

graniture til retten,:
12 forårsløg
12 små, nye gulerødder
12 Små, Majroer
1 bdt persille

1 kg kartofler
brød


SÅDAN GØR DU
1. Begynd med at bringe vandet i kog i en passende stor gryde. Læg oksebrystet i det kogende vand og lad det komme i kog igen. Dæmp nu varmen så kødet kun akkurat koger, skum for fedt og urenheder hyppigt i starten og lad så kødet koge ca. 30 minutter.

2. De grønsager og urter, der skal koges med, renses og skæres i grove stykker og kommes
i gryden til kødet sammen med salt og peber. Lad nu kødet koge videre med grønsagerne ca. 1 time. Tag kødet op og sigt suppen gennem en finmasket sigte eller et klæde, og hæld suppen tilbage i gryden.

3. Bring suppen i kog igen og lad den evt. koge et stykke tid, hvis den ønskes kraftigere. Smag til med salt og peber.

4. De rengjorte grønsager til garniture skæres i stykker og kommes i den kogende suppe og koges med i ca. 3 minutter. Til sidst tilsættes 1 bundt hakket persille.

5. Skær oksebrystet i lidt tykke skiver og anret et par skiver i en dyb tallerken sammen med suppe og grønsager.
SERVERING
Små nye kartofler eller aspargeskartofler samt et stykke groft brød smager godt til retten.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kogt oksebryst i kraftig persillesky med nye løg, majroer og opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kogt oksebryst i kraftig persillesky med nye løg, majroer og fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kogt oksebryst i kraftig persillesky med nye løg, majroer og, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Helstegt Oksestriploin     Nakkekoteletter med bacon.     Røræg i ovn     Absolut bedste BBQ marinade     Pandekage/wraps med røget laks     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Nemme pølsehorn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Gulerodskage (Rå)     Tunmousse      Svampet kanelkage     Vandbakkelser med daim skum     Marinade til kyllingfilet     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Grønne asparges med bacon     Den bedste ungarske gullasch     Grillet oksemørbrad i kuglegrill     Sellerifrikadeller de bedste.     Mormors Stegte sild i eddike     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]