Annoncering | Mobil/tablet version | 241 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.410 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Flødeostekage med rabarber

Flødeostekage med rabarber

Flødeostekage med rabarber
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(64)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.732
Visninger
124
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
175 g søde, firkantede vanillekiks
150 g mørk chokolade (ca. 55% kakao) 25 g smør
½ liter piskefløde
400 g flødeost naturel 70+
(37%)
250 g sukker (ca. 3 dl)
korn fra 3 stænger vanille
1 liter ymer
7 blade husblas

Rabarberkompot:
½ dl vand
125 g sukker (ca. 1½, dl)
500 g rabarberstilke i ½ cm skiver

Rabarberpynt:
2 dl vand
175 g sukker (ca. 2 dl)
200 g rabarberstilke i tynde.
skrå skiver

Tørretid: Ca. 2½ time ved 75°


SÅDAN GØR DU
Bund: Hak kiksene med en kniv. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad, og rør kiksene i. Beklæd en bradepande (ca. 5 x 22 x 29 cm) med bagepapir. Fordel chokoladeblandingen i bradepanden. Læg et stykke bagepapir over chokoladeblandingen og tryk den godt sammen til en kiksebund. Stil bradepanden i køleskabet.

Fyld: Pisk imens fløden til et let skum. Rør flødeosten blød med sukker og vanillekorn og vend derefter ymeren i. Udblød husblas i koldt vand i ca. 10 min. Træk husblasen op med det vand der hænger ved, og smelt den i en skål over vandbad. Afkøl den smeltede husblas med ca. 3 dl af osteblandingen, og rør den i resten. Vend flødeskum i og fordel straks fyldet på kiksebunden. Stil kagen tildækket i køleskabet til næste dag.

Rabarberkompot: Bring vand og sukker i kog. Vend rabarberskiverne i. Damp ved svag varme, og under låg i ca. 1 min. - rabarberskiverne skal være møre, men stadig hele.
Hæld kompotten i en skål og lad den trække tildækket i køleskabet til næste dag.
Bring vand og sukker i kog. Læg rabarberskiverne i en skål og hæld den kogende lage over. Lad dem trække l min. Tag rabarberne op og læg dem på en plade med bagepapir. Skil skiverne ad så de ligger i et lag. Tør dem midt i ovnen til de er sprøde, og læg rabarberskiverne til afkøling på et nyt stykke papir.

Opbevar dem i en tætsluttende dåse.
SERVERING
Løft kagen ud af bradepanden ved hjælp af papiret. Skær halvdelen af kagen i 10 små stykker, og anret dem på tallerkener. Sæt resten af kagen på et fad. Pynt med de sprøde rabarberskiver og server kompotten til.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Flødeostekage med rabarber opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Flødeostekage med rabarber fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Flødeostekage med rabarber, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillet vildt dyrekølle     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Den bedste Kylling i Karry!     Rejeroulade med spinat.     Røræg i ovn     Krydder frikadeller     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Grønne asparges med bacon     Tunmousse      Mørbradgryde m. ris     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     rødfiskefilet på grill     Gullasch med kartoffelmos     Spagetti carbonara     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com