opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Flødeostekage med rabarber

Flødeostekage med rabarber

Flødeostekage med rabarber
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(64)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.523
Visninger
151
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
175 g søde, firkantede vanillekiks
150 g mørk chokolade (ca. 55% kakao) 25 g smør
½ liter piskefløde
400 g flødeost naturel 70+
(37%)
250 g sukker (ca. 3 dl)
korn fra 3 stænger vanille
1 liter ymer
7 blade husblas

Rabarberkompot:
½ dl vand
125 g sukker (ca. 1½, dl)
500 g rabarberstilke i ½ cm skiver

Rabarberpynt:
2 dl vand
175 g sukker (ca. 2 dl)
200 g rabarberstilke i tynde.
skrå skiver

Tørretid: Ca. 2½ time ved 75°


SÅDAN GØR DU
Bund: Hak kiksene med en kniv. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad, og rør kiksene i. Beklæd en bradepande (ca. 5 x 22 x 29 cm) med bagepapir. Fordel chokoladeblandingen i bradepanden. Læg et stykke bagepapir over chokoladeblandingen og tryk den godt sammen til en kiksebund. Stil bradepanden i køleskabet.

Fyld: Pisk imens fløden til et let skum. Rør flødeosten blød med sukker og vanillekorn og vend derefter ymeren i. Udblød husblas i koldt vand i ca. 10 min. Træk husblasen op med det vand der hænger ved, og smelt den i en skål over vandbad. Afkøl den smeltede husblas med ca. 3 dl af osteblandingen, og rør den i resten. Vend flødeskum i og fordel straks fyldet på kiksebunden. Stil kagen tildækket i køleskabet til næste dag.

Rabarberkompot: Bring vand og sukker i kog. Vend rabarberskiverne i. Damp ved svag varme, og under låg i ca. 1 min. - rabarberskiverne skal være møre, men stadig hele.
Hæld kompotten i en skål og lad den trække tildækket i køleskabet til næste dag.
Bring vand og sukker i kog. Læg rabarberskiverne i en skål og hæld den kogende lage over. Lad dem trække l min. Tag rabarberne op og læg dem på en plade med bagepapir. Skil skiverne ad så de ligger i et lag. Tør dem midt i ovnen til de er sprøde, og læg rabarberskiverne til afkøling på et nyt stykke papir.

Opbevar dem i en tætsluttende dåse.
SERVERING
Løft kagen ud af bradepanden ved hjælp af papiret. Skær halvdelen af kagen i 10 små stykker, og anret dem på tallerkener. Sæt resten af kagen på et fad. Pynt med de sprøde rabarberskiver og server kompotten til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Flødeostekage med rabarber fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Flødeostekage med rabarber, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Absolut bedste BBQ marinade     Mælkebøttemarmelade     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Grillspyd     Raclette med det hele     Mormors citronfromage     Fersken suppe (den er genial)     Pizza bagt på bagesten     Pasta Cabonara uden æg     Karbonader i fløde/porre sauce     Mandarinris a la Malta     Champignon-broccolitærte med skinke     Mormors Stegte sild i eddike     Løgtærte     Brunsviger kagemand nordjysk     Grillet vildt dyrekølle     Bornholmersalat     Omelet m. skinke og ost     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]