opskrifter
Søg i 12.564 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grill krebinetter med grønærtesmør & mormorsalat

Grill krebinetter med grønærtesmør & mormorsalat

Grill krebinetter med grønærtesmør & mormorsalat
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(61)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.325
Visninger
132
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Til krebinetter:
700g hakket kalvekød

Smøret:
200g grønne ærter
80g blødt smør
½ citron, kun saften
salt & peber

Mormorsalat:
½ citron, kun saften ( eller eddike )
2 spsk sukker
1 dl fløde 13%
1 salathovede
ærter fra 20 hele ærtebølge ( eller 100g grønne ærter )

Agurkesalat:
1 agurk
1 dl lagereddike
1 dl vand
4 spsk sukker
1 løg
1 laurbærblad
1 spsk salt
groftkværnet peber

1 kg nye kartofler


SÅDAN GØR DU
Krebinetter:

Del det hakkede kød i 4 lige store dele, ælt kødet med hænderne & form 4 krebinetter.
Læg dem på en tallerken & dæk dem med husholdningsfilm. Stil tallerkenen køligt, til grillen & den andet tilbehør er klar.

Grønærtesmøret:
Kom ærter, smør & citronsaft i en belender & blend til det er en glad masse.
Smag til med salt & peber.
Læd blandningen ud på et stykke bagepapir. Form blandningen til en pølse & fold ( rul ) papiret starmt om - sno enderne på pakken så den ligner en nytårs-knallert. Læg pakken i køleskabet indtil serverning.

Mormorsalat:
Rør citronsaft, sukker & fløde godt sammen i en skål il dressing. Vask salaten & riv den i grove stykker. Bælg ærterne & kom dem & salaten i en anden skål & hæld dressingen over ved servering.

Agurkesalat:
Skær agurken i tynde skiver på et rivejern. Læg dem på en stor tallerken & drys med groft salt.

I en lille gryde koges eddike, sukker, lurbærblade & groftkværnet peber sammen. Løget skrælles, skæres i små tern & koges med.
Efter et par min hældes blandningen over i en skål 6 vandet hældes ved. Rør rundt & kom så agurkeskiverne i.
Serveres afkølet.

Kartofler:
Skrub kartoflerne godt & kog dem i 5-10 min.

Grillning af krebinetter:
Pensl den varme grillrist med lidt olie & læg krebinetterne på.
Grill dem små 4-5 min på hver side, alt efter tykkelse, krydre med salt & peber.
Grill kribinetter er bedst rosastegt - ellers bliver kødet let for tørt.
SERVERING
Når kødet er stegt serveres det, ved havebordet i haven.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Grill krebinetter med grønærtesmør & mormorsalat opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Grill krebinetter med grønærtesmør & mormorsalat fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grill krebinetter med grønærtesmør & mormorsalat, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Bagt æblekage med sprødt låg     Italienske kødboller     Hakkebøffer med stegte grønsager og hjemmelavet chilimayo     Piment sauce     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Lakseroulade med peberrod     Indbagt medisterpølse     Grydestegte Hjerter     Italienske fuldkornsboller med durum     Hvid brownie med valnødder og marcipan     Fersken suppe (den er genial)     Gulerodsboller med hvedeklid      Havregrødskage (Rita Bach)     Valnøddebrød langtidshævet og grydebagt     Spidskåls fennikelsalat med sorte sesamfrø     Fine boller     Tyrkisk suppe     Gullash-suppe     Hjemmelavet agurkesalat     Bearnaise sauce i blender     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]