opskrifter
Søg i 12.568 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Mole Poblano De Guajolote

Mole Poblano De Guajolote

Mole Poblano De Guajolote
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(172)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
18.707
Visninger
333
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 minikalkun ca. 2,7 - 3,6 kg.
1 hakket løg.
1 hakket fed hvidløg.
6 spsk. svinefedt eller majsolie.
Frisk koriander og 2 spsk ristede sesamfrø til pynt.

Til Saucen:

Tørrede chilier f.eks. 6 ancho og 4 af hver: Pasilla og mulato chilier.
1 chipotle chili fra dåse. Hakket og uden kerner.
2 Hakkede løg.
2 hakkede fed hvidløg.
450 g. flåede hakkede tomater.
1 tør tortilla brækket i stykker.
50 g. korender.
125 g. malede mandler.
3 spsk sesamfrø. stødte.
½ tsk. stødte koriander.
1 tsk. stødt kanel.
½ tsk. stødt anis.
½ tsk. stødt sort peber.
4 spsk svinefedt eller majsolie.
40 g. bitter chokolade.
1 spsk sukker.
Salt og friskkværnet peber.


SÅDAN GØR DU
1. skær kalkunen ud og læg stykkerne i en sautépande, der er stor nok, til at de kan lægge i et lag. Tilsæt løg, hvidløg og koldt vand, så kødet dækkes.
Drys salt ved og lad det simre underlåg i ca. 1. time, eller tiol kødet er mørt og gennemstegt.
Brug evt. 2 pander.

2. Læg imens chilierne på en tør pande og rist dem ved svag varme i nogle minutter. Ryst panden hyppigt under ristningen. Fjern stilkene og ryst kernerne u. Riv chilifrugterne i stykker og læg dem i en lille skål. hæld så meget varmt vand ved, at de lige er dækket. Lad chilierne trække i 30 minutter og vend dem nogle gange, til de er bløde.

3. Dup kalkunstykkerne tørre med køkkenrulle. Gem kogevandet.
Varm fedtet eller olien på en stor pande og steg kalkunkødet til det er lysebrunt på alle sider. Lad fedtet/olien blive på panden og sæt kødet til side.

4.Hæld chilierne og udblødningsvandet i en foodprocessor eller blender.
Tilsæt Chipotlechili smmen med løg, hvidløg, tomater, tortilla, korender, malede mandler og krydderier.
Blend til det er en puré, evt. lidt ad gangen.

5. Hæld fedt eller olie ned olien på panden og varm op. Hæld chilipuréen i og lad den simre under omrøring i 5 minutter.

6. Hæld blandingen over i den sautérpande, som kalkunen blev kogt i.
Rør ca. 5 dl. af kalkunens kogevand i (fyld evt. op med alm. vand.).
Bræk chokoladen i småstykker og kom den i.
Smag til med salt og friskkværnet peber og lad det koge ved svag varme til chokoladen er smeltet.
Rør sukkeret i.
Læg kalkunkødet i og tilsæt evt. mere kogevand. Læg låg på og lad det simre svagt i 30 minutter Pynt med koriander og sesamfrø og servér.
SERVERING
Hertil passer: Ris, Frijoles, tortillaer og guacamole.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

TOM CHRISTENSEN
23.03.2006, 20:58
Hej. Hvor kan man købe disse chili henholdsvis mulato chili (tørrede), Pasilla chilli (tørrede), Ancho chili > (tørrede), Guajillo chili (tørrede) hilsen Tom Christensen.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Mole Poblano De Guajolote opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Mole Poblano De Guajolote fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mole Poblano De Guajolote, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Farmors æbleskiver     Andebryst i ovn til mange     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Raclette med det hele     Helstegt Oksestriploin     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Kvædemarmelade     Mormors Stegte sild i eddike     Tunmousse      Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Græske frikadeller     Helstegt okse cuvette     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Kanelsnegle kagemand     Waldorfsalat - Gammeldags     Hakket Oksekød med Hvidkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]