opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Linsepostej

Linsepostej

Linsepostej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(63)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.865
Visninger
111
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2 løg
3 æg
2 kartofler
Mælk
100 g franskbrød
200 g tørre linser
1 tsk gærekstrakt


SÅDAN GØR DU
Linserne koges møre med et laubærblad og noget salt. De kogte kartofler og linserne
blendes let eller moses med håndkraft.
Det gamle brød rives, løgene hakkes fint og det hele blandes med æggeblommerne
i linsemosen, tilsæt så meget mælk at det bliver en rimelig fast fars den skal kunne stå i
toppe, ikke flyde ud.
Pisk hviderne, tag en tredjedel og fold dem forsigtigt ind i farse, derefterresten. Hæld det
i en terrineform eller en 1 ½ liters bageform, som er smurt godt med smør og hvor man har
rystet en skefuld hvedemel eller raps rundt, ellers dækket med bagepapir. Bages i ovnen
en times tid ved 175 gr. Når den er ved at få lidt farve, lægges et stykke staniol over, så
den ikke brænder på. Den hæver flot, og hvis den skal skæres i skiver ved serveringen
skal den stå et kvarters tid og samle sig.
SERVERING
Srever en god skål salat til
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Linsepostej fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Linsepostej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Moussaka med squash og græskyoghurt     Røræg i ovn     Langtidsstegt oksemørbrad     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Omelet m. skinke og ost     Helstegt Oksestriploin     Helstegt grillet oksefilet     Grillspyd     Grillet vildt dyrekølle     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet jomfruhummerhaler     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Hjemmelavet kirsebæris     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Hjemmelavet varmrøget laks     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fløde Jordbæris     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]