Annoncering | Mobil/tablet version | 94 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.472 opskrifter fra 25.335 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos

Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos

Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(149)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos  Foto af : Maduniverset
25.183
Visninger
642
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Charlotte Nieslen

DU SKAL BRUGE
2 Andebryster ca. 500 g
20 g smør
Frisk rosmarin
Salt og peber
Sauce:
2,5 dl andefond (Oscar)
50 g frosne solbær
25 g mørk chokolade
Maizena
Rodfrugtmos:
3 bagekartofler
1/2 knold selleri
2 persillerødder
2 spsk. hakket bredbladet persille
1/2 dl cremefraiche 18%


SÅDAN GØR DU
Andebrysterne ridses på skindsiden og gnides med salt. Smelt lidt smør på panden og steg brysterne herpå først med skindsiden nedaf. Steg ikke ved alt for høj varme. Andebrysterne skal ca. have 14 -16 min alt efter tykkelse. Krydr dem med salt, peber og rosmarin og lad dem hvile tildækket ca. 15 min.
Til saucen hældes andefedtet fra panden i en gryde og koges sammen med andefonden. Efter nogle minutter tilsættes solbær og maizena. Kog saucen godt igennem. Tag den af bluset og tilsæt chokolade og smag den til.
Rodfrugterne skrælles og snittes i ensartede tern og koges møre i usaltet vand. Hæld vandet fra og mos dem med en håndmixer eller med en gammeldags kartoffelmoser. Tilsæt de øvrige indgredienser og pisk mosen godt igennem.
SERVERING
Skæk andebrysterne i tynde skiver på skrå og anret dem sammen med saucen og mosen. TIP: Rester af mosen kan bruges i en sandwich sammen med ost, krydret spegepølse og salat meget lækkert og mættende.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Hvid chokolademousse m. jordbær     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Ristaffel     Krydder frikadeller     Mælkesnitter     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Tunmousse      Frikadellefars     Koteletter i Fad med paprika     Den bedste ungarske gullasch     Hakket Oksekød med Hvidkål     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fastelavnsboller - børnenes favoritter     Omelet m. skinke og ost     Nachos m/kylling     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com