opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos

Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos

Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(152)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos  Foto af : Maduniverset
29.977
Visninger
685
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 Andebryster ca. 500 g
20 g smør
Frisk rosmarin
Salt og peber
Sauce:
2,5 dl andefond (Oscar)
50 g frosne solbær
25 g mørk chokolade
Maizena
Rodfrugtmos:
3 bagekartofler
1/2 knold selleri
2 persillerødder
2 spsk. hakket bredbladet persille
1/2 dl cremefraiche 18%


SÅDAN GØR DU
Andebrysterne ridses på skindsiden og gnides med salt. Smelt lidt smør på panden og steg brysterne herpå først med skindsiden nedaf. Steg ikke ved alt for høj varme. Andebrysterne skal ca. have 14 -16 min alt efter tykkelse. Krydr dem med salt, peber og rosmarin og lad dem hvile tildækket ca. 15 min.
Til saucen hældes andefedtet fra panden i en gryde og koges sammen med andefonden. Efter nogle minutter tilsættes solbær og maizena. Kog saucen godt igennem. Tag den af bluset og tilsæt chokolade og smag den til.
Rodfrugterne skrælles og snittes i ensartede tern og koges møre i usaltet vand. Hæld vandet fra og mos dem med en håndmixer eller med en gammeldags kartoffelmoser. Tilsæt de øvrige indgredienser og pisk mosen godt igennem.
SERVERING
Skæk andebrysterne i tynde skiver på skrå og anret dem sammen med saucen og mosen. TIP: Rester af mosen kan bruges i en sandwich sammen med ost, krydret spegepølse og salat meget lækkert og mættende.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Raclette med det hele     Omelet m. skinke og ost     Gulerodskage (Rå)     Morgenbirkes - fryseegnede     irsk stuvning med svinekød     Tvebakkekage     Spagetti carbonara     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tartelet med høns i noget helt tredje     Kinesisk kylling i karry     Forloren hare m ribs-flødesovs     Mexicansk kyllingelasagne     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]