opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos

Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos

Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(153)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos  Foto af : Maduniverset
30.478
Visninger
690
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
2 Andebryster ca. 500 g
20 g smør
Frisk rosmarin
Salt og peber
Sauce:
2,5 dl andefond (Oscar)
50 g frosne solbær
25 g mørk chokolade
Maizena
Rodfrugtmos:
3 bagekartofler
1/2 knold selleri
2 persillerødder
2 spsk. hakket bredbladet persille
1/2 dl cremefraiche 18%


SÅDAN GØR DU
Andebrysterne ridses på skindsiden og gnides med salt. Smelt lidt smør på panden og steg brysterne herpå først med skindsiden nedaf. Steg ikke ved alt for høj varme. Andebrysterne skal ca. have 14 -16 min alt efter tykkelse. Krydr dem med salt, peber og rosmarin og lad dem hvile tildækket ca. 15 min.
Til saucen hældes andefedtet fra panden i en gryde og koges sammen med andefonden. Efter nogle minutter tilsættes solbær og maizena. Kog saucen godt igennem. Tag den af bluset og tilsæt chokolade og smag den til.
Rodfrugterne skrælles og snittes i ensartede tern og koges møre i usaltet vand. Hæld vandet fra og mos dem med en håndmixer eller med en gammeldags kartoffelmoser. Tilsæt de øvrige indgredienser og pisk mosen godt igennem.
SERVERING
Skæk andebrysterne i tynde skiver på skrå og anret dem sammen med saucen og mosen. TIP: Rester af mosen kan bruges i en sandwich sammen med ost, krydret spegepølse og salat meget lækkert og mættende.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Ufo'er     Forloren hare m ribs-flødesovs     grydestegte poussiner     Den bedste Kylling i Karry!     Orange sauce     Kødtimbale     Trylledej (ikke spiseligt)     Fantastisk hjemmelavet Pizza sandwich     Smørechokolade     Marokkansk Suppe ( Harira )     Yakisoba     Kanelsnegle med æbler     Mors gulerodssalat med rosiner     Lockoutkage med citron og marengs     Kylling med cashewnødder     Islandsk lagkage     Grundopskrift til al wokmad     Indisk Creamy Cashew     Gartnerens Grøntsagsgryde     Hvidløgssild     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]