opskrifter
Søg i 12.595 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu

Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu

Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(49)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.426
Visninger
120
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 stk. tørrede connelloni eller 2 stk. frisk pastaplader
100g Pied Blue rengjorte
1 spsk. olivenolie
salt
frisk kværnet peber
1 dl grofthakket
basillikunblade

Sauce:
1 spsk. olivenolie
2 løg, finthakket
1 fed hvidløg, knust
2 spsk. hvid balsamicoeddike
1/2 dl. tør hvidvin
1,5 dl fløde
salt & peber

Tilbehør:
4 skiver Bresaola
80g Rucolablade, skyllede
jomfruolivenolie efter behov / lyst
2 citronbåde
friskkværnet peber
25g parmesanost i spåner


SÅDAN GØR DU
Klargør Pied Bteu ved at skære det nederste af stokken Gør fyldet klar til Cannetloni. Rist svampene i olivenolie, krydr med salt og peber og bland til sidst basilikum i. Varm en gryde op med olivenolie, svits skalotteløg og hvidløg uden at det brænder. Tilsæt balsamico eddiken, lad den bruse godt op. Når duften af eddike forsvinder kommes hvidvinen ved og koger 1/3 ned. Kom fløden i, og lad det koge l ca. 15 min. Smag til med salt og peber. Kog pastapladerne eller Cannelloni efter anvisning til de er "al dente". Svampefyldet kommes i de forkogte Cannelloni eller rulles sammen i de halverede pastaplader. Læg dem i et gratinfad ved siden af hinanden og hæld saucen over. Kommes i en 200°C varm ovn i ca. 25 min. til de er gyldne. Lav et stort fladt fad med Bresaola i bunden, derefter rucola, olivenolie, kværnet peber, 2 citronbåde og friske parmesanost spåner. Tip: Tilsæt friske spåner af trøffel.
SERVERING
Severes med frisk flutes.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Indbagte rejer     Stegt flæsk m. persillesovs     Fars i fad med hvidkål     Hjemmelavet nutella      Mandarin kage     Oldes Kokoskranse     Røræg i ovn     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Ris a' la mande - den bedste!     Svampet kanelkage     Mormors Stegte sild i eddike     Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Daim konfekt     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Trylledej (ikke spiseligt)     Knasende chokolade cornflakes     Rutebiler     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]