opskrifter
Søg i 12.572 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu

Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu

Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(49)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.291
Visninger
111
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 stk. tørrede connelloni eller 2 stk. frisk pastaplader
100g Pied Blue rengjorte
1 spsk. olivenolie
salt
frisk kværnet peber
1 dl grofthakket
basillikunblade

Sauce:
1 spsk. olivenolie
2 løg, finthakket
1 fed hvidløg, knust
2 spsk. hvid balsamicoeddike
1/2 dl. tør hvidvin
1,5 dl fløde
salt & peber

Tilbehør:
4 skiver Bresaola
80g Rucolablade, skyllede
jomfruolivenolie efter behov / lyst
2 citronbåde
friskkværnet peber
25g parmesanost i spåner


SÅDAN GØR DU
Klargør Pied Bteu ved at skære det nederste af stokken Gør fyldet klar til Cannetloni. Rist svampene i olivenolie, krydr med salt og peber og bland til sidst basilikum i. Varm en gryde op med olivenolie, svits skalotteløg og hvidløg uden at det brænder. Tilsæt balsamico eddiken, lad den bruse godt op. Når duften af eddike forsvinder kommes hvidvinen ved og koger 1/3 ned. Kom fløden i, og lad det koge l ca. 15 min. Smag til med salt og peber. Kog pastapladerne eller Cannelloni efter anvisning til de er "al dente". Svampefyldet kommes i de forkogte Cannelloni eller rulles sammen i de halverede pastaplader. Læg dem i et gratinfad ved siden af hinanden og hæld saucen over. Kommes i en 200°C varm ovn i ca. 25 min. til de er gyldne. Lav et stort fladt fad med Bresaola i bunden, derefter rucola, olivenolie, kværnet peber, 2 citronbåde og friske parmesanost spåner. Tip: Tilsæt friske spåner af trøffel.
SERVERING
Severes med frisk flutes.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Ris a' la mande - den bedste!     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Nemme pølsehorn     Piment sauce     Nemme æbleskiver     Børnenes kokoskugler     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     Mormors Stegte sild i eddike     lagkage med råcreme & frugt     Havregrynskugler     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Pasta Bernaise     Flødestuvet spinat     Sprængt saftig flæskesteg     Luxsus kalkungryde     Hakket Oksekød med Hvidkål     Oldes Kokoskranse     Helstegt kalkun     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]