opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu

Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu

Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(49)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.391
Visninger
116
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 stk. tørrede connelloni eller 2 stk. frisk pastaplader
100g Pied Blue rengjorte
1 spsk. olivenolie
salt
frisk kværnet peber
1 dl grofthakket
basillikunblade

Sauce:
1 spsk. olivenolie
2 løg, finthakket
1 fed hvidløg, knust
2 spsk. hvid balsamicoeddike
1/2 dl. tør hvidvin
1,5 dl fløde
salt & peber

Tilbehør:
4 skiver Bresaola
80g Rucolablade, skyllede
jomfruolivenolie efter behov / lyst
2 citronbåde
friskkværnet peber
25g parmesanost i spåner


SÅDAN GØR DU
Klargør Pied Bteu ved at skære det nederste af stokken Gør fyldet klar til Cannetloni. Rist svampene i olivenolie, krydr med salt og peber og bland til sidst basilikum i. Varm en gryde op med olivenolie, svits skalotteløg og hvidløg uden at det brænder. Tilsæt balsamico eddiken, lad den bruse godt op. Når duften af eddike forsvinder kommes hvidvinen ved og koger 1/3 ned. Kom fløden i, og lad det koge l ca. 15 min. Smag til med salt og peber. Kog pastapladerne eller Cannelloni efter anvisning til de er "al dente". Svampefyldet kommes i de forkogte Cannelloni eller rulles sammen i de halverede pastaplader. Læg dem i et gratinfad ved siden af hinanden og hæld saucen over. Kommes i en 200°C varm ovn i ca. 25 min. til de er gyldne. Lav et stort fladt fad med Bresaola i bunden, derefter rucola, olivenolie, kværnet peber, 2 citronbåde og friske parmesanost spåner. Tip: Tilsæt friske spåner af trøffel.
SERVERING
Severes med frisk flutes.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kogning af majs     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Krydrede oksekødsboller i tomat/chili sauce      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     sydhavskylling     Spagetti carbonara     Frisk pasta med laks og flødesovs     Brownie med saltkaramel midte     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Pasta Cabonara uden æg     Mornay sauce     irsk stuvning med svinekød     Blommetrifli     Gulerodskage (Rå)     Helstegt Oksestriploin     Pastaret i fad     Blommelikør     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]