opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu

Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu

Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(49)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.629
Visninger
128
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
4 stk. tørrede connelloni eller 2 stk. frisk pastaplader
100g Pied Blue rengjorte
1 spsk. olivenolie
salt
frisk kværnet peber
1 dl grofthakket
basillikunblade

Sauce:
1 spsk. olivenolie
2 løg, finthakket
1 fed hvidløg, knust
2 spsk. hvid balsamicoeddike
1/2 dl. tør hvidvin
1,5 dl fløde
salt & peber

Tilbehør:
4 skiver Bresaola
80g Rucolablade, skyllede
jomfruolivenolie efter behov / lyst
2 citronbåde
friskkværnet peber
25g parmesanost i spåner


SÅDAN GØR DU
Klargør Pied Bteu ved at skære det nederste af stokken Gør fyldet klar til Cannetloni. Rist svampene i olivenolie, krydr med salt og peber og bland til sidst basilikum i. Varm en gryde op med olivenolie, svits skalotteløg og hvidløg uden at det brænder. Tilsæt balsamico eddiken, lad den bruse godt op. Når duften af eddike forsvinder kommes hvidvinen ved og koger 1/3 ned. Kom fløden i, og lad det koge l ca. 15 min. Smag til med salt og peber. Kog pastapladerne eller Cannelloni efter anvisning til de er "al dente". Svampefyldet kommes i de forkogte Cannelloni eller rulles sammen i de halverede pastaplader. Læg dem i et gratinfad ved siden af hinanden og hæld saucen over. Kommes i en 200°C varm ovn i ca. 25 min. til de er gyldne. Lav et stort fladt fad med Bresaola i bunden, derefter rucola, olivenolie, kværnet peber, 2 citronbåde og friske parmesanost spåner. Tip: Tilsæt friske spåner af trøffel.
SERVERING
Severes med frisk flutes.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Bagt rodfrugtmos     Bagte Kartofler på Grill     Nachochips     Blommelikør     Grillet lammekølle     Varm kartoffelsalat med fløde     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Oste-urte-boller     Hjemmelavet kirsebæris     Skinkesalat     Kartoffelmad med Ramsløg     Marmorkage uden æg     Stegt flæsk med persillesovs     Rødvinssauce     Luksus smørrebrød med tiger rejer- Den sunde     kylling og champignon i wok     Vegetar Æble"flæsk"     Hjemmelavede Kyllinge Nuggets     appelsinkage     Pasta Carbonara. Enkel og nem. Uden fløde     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]