opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Provence fiskesuppe med aioli og brød

Provence fiskesuppe med aioli og brød

Provence fiskesuppe med aioli og brød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(122)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.824
Visninger
273
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
6 fed hvidløg
1 porre
1 fennikel
1 gulerod
1/4 knodselleri
2 løg
olivenolie
1 flaske tør hvidvin
1 dåse hakkede tomater
3 L fiskebouillon
5 stjerneanis
0,1g safren
1 strimmel appalsinskal
4 persillestilke
2 kviste timian
havsalt og friskkværnet peber
chilipeber, der knuses
450g laksefileter
450g torskefileter
2 pakker Black tiger rejer
1 dåse muslinger

Aioli:
3 fed hvidløg
1 anjosfilet
1 pst. æggeblomme
citronsaft
sukker
½ dl olivenolie
½ tsk dijonsennep
2 mellemstore kogte kartofler
havsalt og friskkværnet peber

Tilbehør:
1 ciabattabrød
hvidløg og olivenolie




SÅDAN GØR DU
Skær hvidløg, porre, fennikel, gulerod, selleri og løg i små tern og sauter dem i olivenolie til de er klare.
Hæld hvidvinen ved og lad det koge ind til det halve. Kom tomater, bouillon, stjerneanis, safran, appelsinskal, persillestilke og timiankviste ved og lad det koge 40 min. ved god varme. Smag til med salt, peber og chili.
Skær fisken i mindre stykker. tag lidt af suppen fra og pocher fisk og rejer heri 5-7 min. Varm muslingerne med de sidste 2 min.
Blend hvidløg og anjos sammen til en fin pasta, tilsæt æggeblomme, salt og lidt citronsaft og blend det 30 sek. Hæld olie ned i en meget tyndstråle, mens du stadig blender. Blend tilsidst sennep, hvidløg og kartofler i aiolien og smag til med salt, peber og sukker.
Skær brødet i skiver, rist det i ovnen og gnid med hvidløg og dryp med lidt olie.
SERVERING
Anret fisk og skaldyr i dybe tallerkner, hæld suppen over og server med brød og aioli til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Provence fiskesuppe med aioli og brød fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Provence fiskesuppe med aioli og brød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kvædemarmelade     Marengs spøgelser     Røræg i ovn     Raclette med det hele     Trylledej (ikke spiseligt)     Halloween menu     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Halloween kage kirkegård      Den bedste Crispy chicken burger     Grillet vildt dyrekølle     Klamme fingre     Bedstefars skæg (fedtreduceret)     Gulerodskage (Rå)     Nemme flûtes     Bedstemor Ands æbletærte II     Berliner pfannkuchen     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Helstegt Oksestriploin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]