Annoncering | Mobil/tablet version | 245 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.414 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Provence fiskesuppe med aioli og brød

Provence fiskesuppe med aioli og brød

Provence fiskesuppe med aioli og brød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(122)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.204
Visninger
228
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
6 fed hvidløg
1 porre
1 fennikel
1 gulerod
1/4 knodselleri
2 løg
olivenolie
1 flaske tør hvidvin
1 dåse hakkede tomater
3 L fiskebouillon
5 stjerneanis
0,1g safren
1 strimmel appalsinskal
4 persillestilke
2 kviste timian
havsalt og friskkværnet peber
chilipeber, der knuses
450g laksefileter
450g torskefileter
2 pakker Black tiger rejer
1 dåse muslinger

Aioli:
3 fed hvidløg
1 anjosfilet
1 pst. æggeblomme
citronsaft
sukker
½ dl olivenolie
½ tsk dijonsennep
2 mellemstore kogte kartofler
havsalt og friskkværnet peber

Tilbehør:
1 ciabattabrød
hvidløg og olivenolie




SÅDAN GØR DU
Skær hvidløg, porre, fennikel, gulerod, selleri og løg i små tern og sauter dem i olivenolie til de er klare.
Hæld hvidvinen ved og lad det koge ind til det halve. Kom tomater, bouillon, stjerneanis, safran, appelsinskal, persillestilke og timiankviste ved og lad det koge 40 min. ved god varme. Smag til med salt, peber og chili.
Skær fisken i mindre stykker. tag lidt af suppen fra og pocher fisk og rejer heri 5-7 min. Varm muslingerne med de sidste 2 min.
Blend hvidløg og anjos sammen til en fin pasta, tilsæt æggeblomme, salt og lidt citronsaft og blend det 30 sek. Hæld olie ned i en meget tyndstråle, mens du stadig blender. Blend tilsidst sennep, hvidløg og kartofler i aiolien og smag til med salt, peber og sukker.
Skær brødet i skiver, rist det i ovnen og gnid med hvidløg og dryp med lidt olie.
SERVERING
Anret fisk og skaldyr i dybe tallerkner, hæld suppen over og server med brød og aioli til.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Provence fiskesuppe med aioli og brød opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Provence fiskesuppe med aioli og brød fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Provence fiskesuppe med aioli og brød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Limefromage med fløde     Den bedste Kylling i Karry!     Kantarel sauce     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Krydder frikadeller     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Hakket Oksekød med Hvidkål     Grønne asparges med bacon     Kyllingeragout     Julekager     Fiske lagkage     Grov go'e boller     Panettone     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave      krydret farsfad med porrer     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com