opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Provence fiskesuppe med aioli og brød

Provence fiskesuppe med aioli og brød

Provence fiskesuppe med aioli og brød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(122)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.274
Visninger
268
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
6 fed hvidløg
1 porre
1 fennikel
1 gulerod
1/4 knodselleri
2 løg
olivenolie
1 flaske tør hvidvin
1 dåse hakkede tomater
3 L fiskebouillon
5 stjerneanis
0,1g safren
1 strimmel appalsinskal
4 persillestilke
2 kviste timian
havsalt og friskkværnet peber
chilipeber, der knuses
450g laksefileter
450g torskefileter
2 pakker Black tiger rejer
1 dåse muslinger

Aioli:
3 fed hvidløg
1 anjosfilet
1 pst. æggeblomme
citronsaft
sukker
½ dl olivenolie
½ tsk dijonsennep
2 mellemstore kogte kartofler
havsalt og friskkværnet peber

Tilbehør:
1 ciabattabrød
hvidløg og olivenolie




SÅDAN GØR DU
Skær hvidløg, porre, fennikel, gulerod, selleri og løg i små tern og sauter dem i olivenolie til de er klare.
Hæld hvidvinen ved og lad det koge ind til det halve. Kom tomater, bouillon, stjerneanis, safran, appelsinskal, persillestilke og timiankviste ved og lad det koge 40 min. ved god varme. Smag til med salt, peber og chili.
Skær fisken i mindre stykker. tag lidt af suppen fra og pocher fisk og rejer heri 5-7 min. Varm muslingerne med de sidste 2 min.
Blend hvidløg og anjos sammen til en fin pasta, tilsæt æggeblomme, salt og lidt citronsaft og blend det 30 sek. Hæld olie ned i en meget tyndstråle, mens du stadig blender. Blend tilsidst sennep, hvidløg og kartofler i aiolien og smag til med salt, peber og sukker.
Skær brødet i skiver, rist det i ovnen og gnid med hvidløg og dryp med lidt olie.
SERVERING
Anret fisk og skaldyr i dybe tallerkner, hæld suppen over og server med brød og aioli til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Provence fiskesuppe med aioli og brød fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Provence fiskesuppe med aioli og brød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Ramsløg er 25-40 cm høj og er en flerårig urt som kan genkendes på lugten, den lugter af hvidløg. Sæson for Ramsløg er: Marts til juli Der er også mange andre urter som vokser lige nu fx. brændenælde som er god til supper og i brød, så på brændenælde på Maduniverset og se de fantastiske ting man kan lave.
Se opskrifter her
hvid streg
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Fantastisk salat med kylling, mango m.m.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     Indbagte rejer     Raclette med det hele     Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Mormors citronfromage     kokostoppe med marcipan og chokolade     Porrer i fad med oksekød     Pasta Cabonara uden æg     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Suppekuren     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Mormors Stegte sild i eddike     Den bedste ungarske gullasch     Ægte indianer-røv     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]