opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ildwokken

Ildwokken

Ildwokken
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(163)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
23.564
Visninger
587
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Rød Karry Pasta (hjemmelavet eller købt)
1 dåse kokosmælk
3 fed hvidløg
2 bundter springløg (forårsløg)
evt. rød peber eller en smule hakket chili uden korn.
cashew nødder efter behag
hakket kylling eller kalkun
salt, peber
olie (peanut olie er at foretrække, men oliven eller andet kan bruges)

tilbehør: friske nudler


SÅDAN GØR DU
start med at hakke alt det der skal hakkes. Sæt en wok over, tilsæt en smule olie og når olien er varm svitses hvidløgene.
Når hvidløgene er tilpas brune tilsættes de andre grøntsager, og steges igennem.
Herefter tilsættes det hakkede kylling, eller kalkun, kød og det steges igennem. Når kødet er hvidt tilsættes den røde karrypasta. Jo mere du kommer i, des stærkere bliver retten. Retten skal være stærk, men lad være med at overdrive. En 3-5 store tsk. fulde burde være nok.
Rør rundt og fordel pastaen. Når denne er fordelt jævnt, tilsættes kokosmælken, og retten sættes til at simre til den er kogt lidt ned (læs: til noget af væsken er fordampet, det er jo ikke en suppe).
Suppen smages til med salt og peber, og evt. mere karrypasta. I mellem tiden er nudlerne blevet tilberedt på normal vis(læs på pakken).

SERVERING
Retten kan serveres som man vil. Jeg foretrækker en dyb tallerken, da det føles mere asiatisk. Man kan vælge at spise med pinde eller ej. Bare tag nogle nudler, og hæld karryretten udover. Sørg få at få noget kød med!
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Ildwokken fra Maduniverset.dk i kategorien Wok opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ildwokken, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Ramsløgssalt     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Grillspyd     Rejer al pil pil     Helstegt grillet oksefilet     Omelet m. skinke og ost     Gulerodskage (Rå)     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Charlotte russe     Svampet kanelkage     Færøsk æblekage     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Grillet vildt dyrekølle     Helstegt Oksestriploin     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Lagkagebund     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]