opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ildwokken

Ildwokken

Ildwokken
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(163)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
22.444
Visninger
573
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Rød Karry Pasta (hjemmelavet eller købt)
1 dåse kokosmælk
3 fed hvidløg
2 bundter springløg (forårsløg)
evt. rød peber eller en smule hakket chili uden korn.
cashew nødder efter behag
hakket kylling eller kalkun
salt, peber
olie (peanut olie er at foretrække, men oliven eller andet kan bruges)

tilbehør: friske nudler


SÅDAN GØR DU
start med at hakke alt det der skal hakkes. Sæt en wok over, tilsæt en smule olie og når olien er varm svitses hvidløgene.
Når hvidløgene er tilpas brune tilsættes de andre grøntsager, og steges igennem.
Herefter tilsættes det hakkede kylling, eller kalkun, kød og det steges igennem. Når kødet er hvidt tilsættes den røde karrypasta. Jo mere du kommer i, des stærkere bliver retten. Retten skal være stærk, men lad være med at overdrive. En 3-5 store tsk. fulde burde være nok.
Rør rundt og fordel pastaen. Når denne er fordelt jævnt, tilsættes kokosmælken, og retten sættes til at simre til den er kogt lidt ned (læs: til noget af væsken er fordampet, det er jo ikke en suppe).
Suppen smages til med salt og peber, og evt. mere karrypasta. I mellem tiden er nudlerne blevet tilberedt på normal vis(læs på pakken).

SERVERING
Retten kan serveres som man vil. Jeg foretrækker en dyb tallerken, da det føles mere asiatisk. Man kan vælge at spise med pinde eller ej. Bare tag nogle nudler, og hæld karryretten udover. Sørg få at få noget kød med!
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Ildwokken fra Maduniverset.dk i kategorien Wok opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ildwokken, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Hjemmelavet modellervoks     Blommetrifli     Bedstemor Ands æbletærte II     Kogning af majs     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Nemme pølsehorn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Helstegt Oksestriploin     Pirogger med oksekød     Ægte indianer-røv     gammel Estrup gryde     Pasta Cabonara uden æg     Brownie med saltkaramel midte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]