opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Helleflynde bagt i ovnen med bacon

Helleflynde bagt i ovnen med bacon

Helleflynde bagt i ovnen med bacon
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(70)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.276
Visninger
130
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 helleflynde
Smør
Grov salt
Bacon


SÅDAN GØR DU
Tag helleflynden og tag skæl af den. Derefter skæres der flere lommer ned gennem det tykke skind og ned til benet. Der kommes en klat smør og grov salt ned i lommen, det er op til en selv hvor mange lommer man laver, men lav ikke for lidt lommer for så kan fisken blive tør. Derefter dækker man den til med bacon så fisken ikke bliver tør og sort. Man kommer den i bradepanden og i bunden lidt vand så den ikke groer i bradepanden. Fisken skal min. være i ovnen i 1 ½ time for at blive gennemstegt, men det afhænger af størrelsen. Nå fisken er færdig tager man bacon af fisken og piller skindet af siden der vender op. Fisken kan sættes hel ind på bordet hvorefter man selv kan tage af den.
SERVERING
Her serveres kogte hvide kartofler med hollandaise sauce til
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Helleflynde bagt i ovnen med bacon fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Helleflynde bagt i ovnen med bacon, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Helstegt grillet oksefilet     Grillet jomfruhummerhaler     Grillet vildt dyrekølle     sprængt kylling med peberrodssovs.     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Grillet kyllingefilet     Svampet kanelkage     Omelet m. skinke og ost     Morgenbirkes - fryseegnede     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Græsk rejetærte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]