opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Escalope de veau, sauce normande

Escalope de veau, sauce normande

Escalope de veau, sauce normande
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(112)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.994
Visninger
145
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
250g kalveschnitzel, smoer til stegning, 50 g svampe, 1 dl floede, 2 dl demi glace, calvados, salt og peber.


SÅDAN GØR DU
Sauter koedet i smoer, kun til det har faaet kuloer, tag koedet til side og brug det resterene fedt til at riste svampene i, kom koedet tilbage paa panden, soerg for at den er meget varm, flamber med calvados. tilfoej demi glacen, reducer til det halve, floeden tilsaettes og koges ind til den oensket konsistens er naaet. Smag til med salt og peber.
SERVERING
Serveres med enten kartoffelmos eller gratin.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Escalope de veau, sauce normande fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Escalope de veau, sauce normande, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Lækre sprøde æbleskiver og varm gløgg til de 4 advent søndage
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Æggekage     Fersken suppe (den er genial)     Luksus smørrebrød med tiger rejer- Den sunde     Engelsk Rabarberkage.     Mosters karrygryde     Norske Pebernødder     Linsekroketter     Saltbagte nødde-snack     Banan dessert i Römertopf     Luksusis med frugter     Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin med skalotteløg & ro     Brosme med grøntsager i ovn     Russiske blinis     Friturestegt camenbert     Thai fiskefrikadeller     Fiske lagkage     Brunsviger af bolledej uden mælk/æg     Pitabrød og kalvesmåkød med rosmarin     Brosten     Baguettes     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]