opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Escalope de veau, sauce normande

Escalope de veau, sauce normande

Escalope de veau, sauce normande
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(112)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.913
Visninger
131
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
250g kalveschnitzel, smoer til stegning, 50 g svampe, 1 dl floede, 2 dl demi glace, calvados, salt og peber.


SÅDAN GØR DU
Sauter koedet i smoer, kun til det har faaet kuloer, tag koedet til side og brug det resterene fedt til at riste svampene i, kom koedet tilbage paa panden, soerg for at den er meget varm, flamber med calvados. tilfoej demi glacen, reducer til det halve, floeden tilsaettes og koges ind til den oensket konsistens er naaet. Smag til med salt og peber.
SERVERING
Serveres med enten kartoffelmos eller gratin.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Escalope de veau, sauce normande fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Escalope de veau, sauce normande, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Frikadeller til buffet     Hawaii-Bøf med halve bagte kartofler...     Kaviaræg.     Chokolade-nøddekage     Hvidtølskage     Blødende chokoladekage     Studenterbrød     Creme de Persil (Persille creme)     Pistacie-honning glaseret skinke & julesalat     Olivenkugler     Græskarboller     Spinatroulade med rejemousse.     kryddersmør     Fyldt kalkunbryst II     Mormors Stegte Marinerede tomatsild     Stegt laks med krydderurter og stuvede rodfrugter     Pæretærte med fløde     Oksekødsfrikadeller     Grove gulerods boller     Havregrynsboller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]