opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ragu alla bolognese

Ragu alla bolognese

Ragu alla bolognese
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(93)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.131
Visninger
161
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
50 g smør
2 løg
2 stængler blegselleri
2 gulerødder
100 g pancetta eller røget flæsk
500 g oksefars max. 10%
500 g bl.fars eller flæskefars

1 kg. flåede tomater
1 stor kop rødvin
1 stor kop kraftig boullion
Pasta af god kvalitet
Friskrevet parmesanost
Salt & peber


SÅDAN GØR DU
Hak løg, blegselleri, gulerødder og pancetta meget fint i en stor skål. Tilsæt farsen og bland alle ingredienser sammen undtagen tomater, rødvin og boullion. Brun smørret let i en stegegryde. Tilsæt farsblandingen og brun den grundigt. Tilsæt rødvin og lad det koge helt væk. Tilsæt boullion og lad det koge helt væk. Flå og mos tomaterne og tilsæt dem. Dæmp varmen og lad retten småkoge i 3-4 timer. Jo længere des bedre. Tilsæt mere boullion undervejs hvis raguen bliver for tør. Smag til med salt og peber. Kog pasta efter anvisnig på pakken. Der bliver ca. 2 kg. færdig ragu af denne portion.
SERVERING
Bland ragu i pastaen og drys revet parmesanost over. Server evt. med et godt madbrød og et glas rødvin.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Ragu alla bolognese fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ragu alla bolognese, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Vores brugere har lagt nogen af de bedste fastelavnsboller på Maduniverset, alt fra børnenes favoritter, fastelavnsboller med citronglasur, fedtfattige fastelavnsboller til fastelavnsboller lavet med vandbakkelsedej og med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Hannes vafler.     Røræg i ovn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Den bedste Kylling i Karry!     Tyrkisk suppe     Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg      Mornay sauce     Blødende chokoladekage     Omelet m. skinke og ost     Mormors citronfromage     søndagskringle     Suppe - Som min mor lavede den.     Kanelsnegle kagemand     Fastelavnsboller med ymer     Fyldt kalkunbryst II     Yoghurtboller     Græsk rejetærte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]