opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Oksekød med chili og basilikum

Oksekød med chili og basilikum

Oksekød med chili og basilikum
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(153)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
27.948
Visninger
913
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500g Oksefilet i fine strimler

MARINADE
3 tsk hvidløg, finthakket
5 tsk ingefær, finthakket
1 spsk sort chilipasta, middelstærk
6-8 friske små røde chili
1-2 tsk Sambal Oelek
10 basilikumsblade, friske, i fine strimler
3-4 spsk olie

1 stort løg i smalle både
250g bambusskud i strimler
eller champignoner i skiver

2-3 tsk sukker (per stegning)
1spsk fiskesovs (per stegning)
2 spsk olie (per stegning)

TILBEHØR
kogte ris eller nudler


SÅDAN GØR DU
1. Lav en marinade af ingredienserne dertil og kom kødet i og lad det stå og marinere i 1-2timer ved stuetemperatur

2. steg det merineret kød i en Wok med løg, bambusskud eller champignoner, sukker og fiskesovs ad flere omgang så kødet bliver lynstegt og ikke kogt.

3. Smag til med fiskesovs og sukker
SERVERING
Servér med kogte ris eller nudler Velbekomme
 
BRUGERNES KOMMENTAR

ann
15.05.2008, 13:40
Kender den fra kogebogen - findes ikke bedre og nemmere!!!
 
Denne gode opskrift på Oksekød med chili og basilikum fra Maduniverset.dk i kategorien Wok opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Oksekød med chili og basilikum, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillede små kartofler med bacon på spyd     Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Snobrød     Helstegt grillet oksefilet     Sommersalat med knas og nordisk marinade     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Spagetti carbonara     Reje-meloncocktail.     Blødende chokoladekage     Grillspyd     Bagte kartofler til mange     Marshmallow pandekager     Helstegt Oksestriploin     Gammeldags Pandekager     Grov go'e boller     Hyldeblomst eddike     Omelet m. skinke og ost     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]