opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Farseret kylling fileter

Farseret kylling fileter

Farseret kylling fileter
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(89)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.643
Visninger
176
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 G. Kylling filer

Fars:
2 spsk. Skummemælkspulver
2 spsk mel.
200 gulerødder
50 g. Løg
100 g. Tomater
½ dl fiske boullion
Lidt Basilikum Pesto
Lidt Salt
Lidt Peber

Safran sauce:
300 gr. Græsk yoghurt
½ dl vand
Lidt Safran
Salt
Peber

Tilbehør:
250 g. Champignon
50 gr. Ris


SÅDAN GØR DU
Bland alle fars ingredienser og blend det.

Læg en stk. kylling file på et stk. sølvpapir og i midten noget fars, fold nu sølvpapir omkring kyllingen og farsen så den er helt tæt, gør det med resten af kyllingen og farsen. Steges i i ovnen som sættes på 180 gr. Varmluft, i ca. 40 Min.

Saucen laves ved at hælde vandet i en gryde sammen med safran, lad det koge og sluk. Hæld græsk yoghurt + salt og peber i.

Champignon ristes på panden. Risene koges så de er klar til servering.

I farsen kan du også bruge fisk det gør den mere lækker. Eks. Helleflynder.
SERVERING
Ris og Ristede champignon.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Farseret kylling fileter opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Farseret kylling fileter fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Farseret kylling fileter, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     God gammeldags pasta med kødsovs     Mexicansk kyllingelasagne     Gulerodskage (Rå)     Karbonader i fløde/porre sauce     Omelet m. skinke og ost     Pirogger med oksekød     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     Helstegt Oksestriploin     Rejecocktail     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Ovnsstegt laks i folie     børnehavens yndlings chokoladekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]