opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldt kalkunrulle

Fyldt kalkunrulle

Fyldt kalkunrulle
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(69)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.163
Visninger
178
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca. 1 kg. kalkunbryst
1/2 pose helbladet spinat (persille eller frisk basilikum er også lækkert)
1 pk. skinke
1 pk. ost (smuldret feta kan også anvendes)
2 pk. sliced bacon
salt og peber
bomuldsgarn
1 glas hele små champignoner
margerine til stegning


SÅDAN GØR DU
Skær forsigtigt og med en skarp kniv kalkunbrystet så du får 2 lige store flade stykker.
Bank dem let flade.
Optø spinaten og krydr med salt og peber.
Fordel først spinaten dernæst osten og skinken ovenpå.
Rul nu kalkunbrystet sammen.
Krydr med salt og peber og sno
baconen omkring. Bind til sidst
bomuldssnoren rundt om så det holder fast på kalkunrullen.

Steg rullerne i margerine i en stor gryde til rullen er pænt lysebrun på alle sider.

Tilsæt så lidt vand og lad rullerne snurre i ca. 45 min.

Tag dem op og pak dem ind i folie.

Tilsæt de hele små champignoner og lad saucen koge lidt ned. Smag den til og
tilsæt lidt piskefløde og kulør.
Evt. lidt mel hvis saucen er for
tynd.
SERVERING
Skær kalkunrullen i passende stykker og server den sammen med kartoffelbåde (karfofler skåret i kvarte og som er penslet med olie, salt, peber og paprika, ca. 1 time ved 200 gr.) Kalkunrullen er ideel som pålæg! Lad rullen blive helt kold og skær så i tynde skiver. Perfekt til sanwich Go fornøjelse for retten er bare min ynglings!
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fyldt kalkunrulle fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldt kalkunrulle, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Halloweenboller     Tunmousse med bladselleri     Krabbetærte     Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Mormors citronfromage     Piment sauce     Syltede valnødder     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Spagetti carbonara     Blødende chokoladekage     Gode Råd - lette og luftige     Mexicansk Kødboller i chile & tomat     Blodige popcorn til halloween     Tunmousse med rød kaviar.     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Banansyltetøj     Hot rejesuppe     Fødselsdagsboller     Sunde pandekager med spidskål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]