opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.896 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldt kalkunrulle

Fyldt kalkunrulle

Fyldt kalkunrulle
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(67)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.642
Visninger
160
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Hansen

DU SKAL BRUGE
ca. 1 kg. kalkunbryst
1/2 pose helbladet spinat (persille eller frisk basilikum er også lækkert)
1 pk. skinke
1 pk. ost (smuldret feta kan også anvendes)
2 pk. sliced bacon
salt og peber
bomuldsgarn
1 glas hele små champignoner
margerine til stegning


SÅDAN GØR DU
Skær forsigtigt og med en skarp kniv kalkunbrystet så du får 2 lige store flade stykker.
Bank dem let flade.
Optø spinaten og krydr med salt og peber.
Fordel først spinaten dernæst osten og skinken ovenpå.
Rul nu kalkunbrystet sammen.
Krydr med salt og peber og sno
baconen omkring. Bind til sidst
bomuldssnoren rundt om så det holder fast på kalkunrullen.

Steg rullerne i margerine i en stor gryde til rullen er pænt lysebrun på alle sider.

Tilsæt så lidt vand og lad rullerne snurre i ca. 45 min.

Tag dem op og pak dem ind i folie.

Tilsæt de hele små champignoner og lad saucen koge lidt ned. Smag den til og
tilsæt lidt piskefløde og kulør.
Evt. lidt mel hvis saucen er for
tynd.
SERVERING
Skær kalkunrullen i passende stykker og server den sammen med kartoffelbåde (karfofler skåret i kvarte og som er penslet med olie, salt, peber og paprika, ca. 1 time ved 200 gr.) Kalkunrullen er ideel som pålæg! Lad rullen blive helt kold og skær så i tynde skiver. Perfekt til sanwich Go fornøjelse for retten er bare min ynglings!

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Fyldt kalkunrulle opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Fyldt kalkunrulle fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldt kalkunrulle, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      Marinade til kyllingfilet     Bagte Kartofler på Grill     Grønne asparges med bacon     Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     Nemme pølsehorn     Den bedste Kylling i Karry!     Grillmarinade-verdens bedste- siger svoger:-)     Absolut bedste BBQ marinade     Gulerodskage (Rå)     Svensk pølseret - lækker opskrift på børnefamilie klassiker     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Pastaret i fad     Helstegt Oksestriploin     Kanelsnegle kagemand     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]