opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Andebryst med appelsin

Andebryst med appelsin

Andebryst med appelsin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(309)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Andebryst med appelsin  Foto af : Maduniverset
106.550
Visninger
3.032
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 11.11.2019 Andebryst med appelsin var dagens opskrift den 11.11.2019

DU SKAL BRUGE
ANDEBRYST MED APPELSIN
Der anvendes: til 4 personer

4 andebryster
Saft og skal af 1 stor appelsin
1 fed hvidløg, knust
1 skalotteløg, finthakket
1 laurbærblad
2,5 dl rødvin
2 spsk. balsamicoeddike
1 tsk. sukker
salt og sort peber (friskkværnet)
3 spsk. ribsgele


SÅDAN GØR DU
Fremgangsmåde:

1: Brug en skarp kniv og fjern alt overflødigt fedt eller skind, der hænger ud over kanten af kødet. Rids fedtet i rombemønster, helt ind til kødet. Læg kødet i et enkelt lag i et fladt fad, fordel den revne appelsinskal over kødet og gnid det ind i fedtet på kødet. Drys hvidløg og skalotteløg over, læg et laurbærblad ved og hæld appelsinsaften og rødvinen ned til kødet. Lad det marinere i mindst 1 time.

2: Tag andekødet op af marinaden og lad det dryppe godt af. Hæld resten af marinaden i en lille gryde, tilsæt balsamicoeddike og sukker og bring marinaden i kog. Lad den simre, til den er kogt ind til det halve. Sigt marinaden over i en ren gryde, smag til med salt og peber og pisk ribsgeleen i. Lad saucen koge i endnu 1 - 2 minutter, til den er kogt en smule ind.

3: Læg imens andekødet med skindet nedad på grillens stegerist og grill det over direkte (lav) varme i 9 - 10 minutter, til skindet er gyldent. Vend kødet og lad det grille yderligere 8 - 9 minutter, til det er blevet fast at røre ved og gennemstegt.

4: Skær kødet i skiver og server det med den varme sauce til.

Tip: Andeskind har et meget højt fedtindhold, så det er vigtigt at fjerne overflødigt fedt, for at undgå at ilden blusser op. Hvis det sker, må man flytte kødet væk fra den direkte varme et øjeblik, så flammerne kan dø hen, og så derefter forsætte stegningen.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

lillholm
14.01.2011, 11:50
Rigtig god opskrift.Bruger den igen. Andvendt Berberandebryst.

lillholm
14.01.2011, 11:50
Rigtig god opskrift.Bruger den igen. Andvendt Berberandebryst.

BenThorupny
31.12.2008, 10:06
Jeg må indrømme opskriften er god det er nu anden gang jeg skal igang med den
 
Denne gode opskrift på Andebryst med appelsin med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Andebryst med appelsin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Tyrkisk suppe     Fersken suppe (den er genial)     Ristaffel     Tunmousse      Brunch pølser,æg og bacon     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gulerodskage (Rå)     Fastelavnsboller med creme     Pastaret i fad     Mormors citronfromage     Glaserede løg.     Fondue     Halve æbler med ribsgele     Is med marcipan & chokolade stykker     Nemme pølsehorn     God gammeldags pasta med kødsovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]