1 kg grønne linser
1 kg porrer i skiver
1 knsp salt
1 kg gulerødder i tern
500 g selleri, tern
1,5 kg æbler, både
125 g valnødder
2½ dl hakket persille
¾ dl valnøddeolie
Marinade:
2 dl balsamisk eddike
2 fed hvidløg
2 spsk. Dijon sennep
1 spsk. Salt
1 spsk. Peber
50 pandekager, små
Linserne koges i rigeligt, letsaltet vand ca. 20 minutter. Porrer dampes i 8 minutter. Gulerod og selleri dampes i 10 minutter.
Linser, porrer, selleri, gulerødder, æbler, persille og valnødder blandes sammen. Marinaden røres sammen, og linseblandingen vendes heri. Smag til.
Fyld ca. 2 spsk. Pr. pandekage, rul sammen og læg på bageplade. Gratiner evt med ost
Bages 180 grader i ca 15 min.