opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Oliventapanade

Oliventapanade

Oliventapanade
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(160)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
48.898
Visninger
641
Print
DU SKAL BRUGE
300 g grønne oliven u. sten
1 glas soltørrede tomater (160 g)
1 helt hvidløg
Evt. olivenolie

Italiensk ciabattabrød (hjemmebagt)


SÅDAN GØR DU
Pil hvidløget fra hinanden og skræl alle fed. Oliven, tomater og hvidløg hakkes nu, til ingen dele er større end to millimeter. Det blandes sammen i en skål og æltes med hænderne, så smagsstofferne blandes og ingredienserne hænger lidt sammen. Man kan evt. spæde i med olivenolie, salt og peber, hvis konsistensen eller smagen ikke er optimal. Holder man ikke af at arbejde med sin kokkekniv i længere tid, kan en elektrisk hakker med brede knive anbefales. En alm. blender kan ikke klare opgaven.
SERVERING
Find din yndlingsopskift på italiensk brød frem og bag et par store flutes. Disse skæres i skiver på skrå og grilles på begge sider på en rygende varm grillpande i ca. 10-20 sekunder, så de får de karakteristiske "grill-striber". Oliventapanaden lægges på brødet i et pænt lag, og der serveres to sådanne stykker per person som forret til en god middag.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

john
22.06.2008, 15:36
God opskrift,- men man kan sagtens bruge en blender, eller en god stavblende.r

Diget Højskolen ved Skagen
27.08.2006, 09:25
det er en rigtig god dip ele hvad man nu vil bruge den til. Kan sagtens bruges som dip til nachos eller lignende
 
Denne gode opskrift på Oliventapanade fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Oliventapanade, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Nemme flûtes     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Ovnsstegt laks i folie     Raclette med det hele     Mornay sauce     Helstegt Oksestriploin     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Kaffekage m. æble og kanel     Kanelsnegle kagemand     Hobbit brunsviger kagemand     Skinketærte     Kvædemarmelade     Köfte, tyrkiske lammefrikadeller med ovnbagte kartofler     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Indisk Kyllingeret     Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]