opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Oliventapanade

Oliventapanade

Oliventapanade
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(162)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
49.866
Visninger
649
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
300 g grønne oliven u. sten
1 glas soltørrede tomater (160 g)
1 helt hvidløg
Evt. olivenolie

Italiensk ciabattabrød (hjemmebagt)


SÅDAN GØR DU
Pil hvidløget fra hinanden og skræl alle fed. Oliven, tomater og hvidløg hakkes nu, til ingen dele er større end to millimeter. Det blandes sammen i en skål og æltes med hænderne, så smagsstofferne blandes og ingredienserne hænger lidt sammen. Man kan evt. spæde i med olivenolie, salt og peber, hvis konsistensen eller smagen ikke er optimal. Holder man ikke af at arbejde med sin kokkekniv i længere tid, kan en elektrisk hakker med brede knive anbefales. En alm. blender kan ikke klare opgaven.
SERVERING
Find din yndlingsopskift på italiensk brød frem og bag et par store flutes. Disse skæres i skiver på skrå og grilles på begge sider på en rygende varm grillpande i ca. 10-20 sekunder, så de får de karakteristiske "grill-striber". Oliventapanaden lægges på brødet i et pænt lag, og der serveres to sådanne stykker per person som forret til en god middag.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

john
22.06.2008, 15:36
God opskrift,- men man kan sagtens bruge en blender, eller en god stavblende.r

Diget Højskolen ved Skagen
27.08.2006, 09:25
det er en rigtig god dip ele hvad man nu vil bruge den til. Kan sagtens bruges som dip til nachos eller lignende
 
Denne gode opskrift på Oliventapanade fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Oliventapanade, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Lækre sprøde æbleskiver og varm gløgg til de 4 advent søndage
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Æggekage     Raclette med det hele     Svinefilét stegt som vildt med hvide kartfoler & vildtsauce     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Engelsk Rabarberkage.     Luksus smørrebrød med tiger rejer- Den sunde     Banan dessert i Römertopf     Kogt lam med røllike og rodfrugter     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Linsekroketter     Mosters karrygryde     Løg suppe     Farmors æbleskiver     Brunede "glas"kartofler     Stor smørkage - fryseegnet     Drømmekage fra Brovst     Luksusis med frugter     Græsk hvidløgsdressing     5 krydderier     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]