opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Indbagte tigerrejer

Indbagte tigerrejer

Indbagte tigerrejer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(357)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Indbagte tigerrejer
63.109
Visninger
1.557
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
12 tigerrejer
hvedemel

dej:
100 g hvedemel
100 g fintmalet majsmel
½ tsk. Bagepulver
lidt salt
25 cl danskvand – gerne med citrus

olie til friturestegning
sød chili sauce til dip


SÅDAN GØR DU
Tigerrejerne afskalles – lad halen sidde. (Klip med en saks langs benene på rejen, så er skallen lige til at pille af)
Rejerne vendes i hvedemel.
Dej:
Bland de tørre ingredienser i en skål og tilsæt danskvand lidt ad gangen, til dejen har konsistens som en pandekagedej. Lad den hvile en halv time, og rør den igennem. Tilsæt evt lidt ekstra væske.

Varm olien godt op – men ikke så varm at den ryger! Dyp rejerne i dejen, og steg dem i olie til de er gyldne. Server med sød chili sauce.
SERVERING
Dejen kan bruges til indbagning af andre madvarer, f.eks marinerede kalkunstrimler eller lignende. Rejerne kan fryses – varmes op i ovn ved 175 grader.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Rejsen til Hong Kong
17.02.2012, 16:29
Årh det ser godt ud... Jeg elsker kinesisk mad! Jeg får aldrig selv lavet mad for tiden, da jeg bor i Hong Kong, og her spiser man mere ude, da det er så billigt. Men kig gerne forbi min blog, hvis du interesserer dig for asiatisk mad. Spiser specielt meget kinesisk og japansk her... Fik de lækreste michellin Dim Sum forleden... rejsentilhongkong.dk/den-billigste-michelin-restaurant-i-verdenen-tim-ho-wan/
 
Denne gode opskrift på Indbagte tigerrejer med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Indbagte tigerrejer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Pastaret i fad     Raclette med det hele     Indbagte rejer     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hjemmelavet fyldt chokolade     Moussaka med kartofler     Svampet kanelkage     Marengs spøgelser     Grydestegte Hjerter     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Svineculotte med bagte rodfrugter og æblesalat     Oste sovs     Fondue     Mormors Stegte sild i eddike     Stegt flæsk i ovn med persille sovs      Kalkun Gryderet med karry & ris     Hasselback-kartofler     Gratinerede grønsagssnitter     Glaserede løg.     Anettes Lakseforret     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]