opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Indbagte tigerrejer

Indbagte tigerrejer

Indbagte tigerrejer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(356)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Indbagte tigerrejer
58.673
Visninger
1.525
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
12 tigerrejer
hvedemel

dej:
100 g hvedemel
100 g fintmalet majsmel
½ tsk. Bagepulver
lidt salt
25 cl danskvand – gerne med citrus

olie til friturestegning
sød chili sauce til dip


SÅDAN GØR DU
Tigerrejerne afskalles – lad halen sidde. (Klip med en saks langs benene på rejen, så er skallen lige til at pille af)
Rejerne vendes i hvedemel.
Dej:
Bland de tørre ingredienser i en skål og tilsæt danskvand lidt ad gangen, til dejen har konsistens som en pandekagedej. Lad den hvile en halv time, og rør den igennem. Tilsæt evt lidt ekstra væske.

Varm olien godt op – men ikke så varm at den ryger! Dyp rejerne i dejen, og steg dem i olie til de er gyldne. Server med sød chili sauce.
SERVERING
Dejen kan bruges til indbagning af andre madvarer, f.eks marinerede kalkunstrimler eller lignende. Rejerne kan fryses – varmes op i ovn ved 175 grader.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Rejsen til Hong Kong
17.02.2012, 16:29
Årh det ser godt ud... Jeg elsker kinesisk mad! Jeg får aldrig selv lavet mad for tiden, da jeg bor i Hong Kong, og her spiser man mere ude, da det er så billigt. Men kig gerne forbi min blog, hvis du interesserer dig for asiatisk mad. Spiser specielt meget kinesisk og japansk her... Fik de lækreste michellin Dim Sum forleden... rejsentilhongkong.dk/den-billigste-michelin-restaurant-i-verdenen-tim-ho-wan/
 
Denne gode opskrift på Indbagte tigerrejer med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Indbagte tigerrejer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Ægte indianer-røv     Ørred på grill     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Fondue     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Mors gulerodssalat med rosiner     Indbagte rejer     Kold avocadosuppe med fløde     Raclette med det hele     Victoria-kage med fyld     Frikadeller med havregryn     Rebildsalat     Ovnsstegt laks i folie     Boller med olie     Banankage -uden fedt     Farmors æbleskiver     Sellerifrikadeller de bedste.     Majs kolber på grill     Flødestuvet spinat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]