opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Flæskesteg, der lykkes!

Flæskesteg, der lykkes!

Flæskesteg, der lykkes!
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(113)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
29.838
Visninger
562
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 stykke svinekam med svær uden ben, ca. 2½ kg
1 stor håndfuld groft salt


SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på 250 gr. Rids sværen helt ned igennem fedtet til kødet, men kun lige akkurat - det er sjældent, arbejdet er gjort så godt fra slagteriet. Sørg for, at sværen er ca. 5-7 mm bred, ikke mere. Hæld vand i bradepanden, og læg stegen med sværen nedad i 15 min., så den lige bliver kogt af. Tag stegen ud og dup den tør med køkkenrulle og gnid saltet ind imellem sværene. Skru ned til 200 gr. Sæt stegen ind i ca. 3 timer, og hæld fond fra bradepanden over ca. hvert 20 min.

Læg brunt papir (fås hos boghandleren) over, når sværen er brun og sprød.

Tages ud og hviler utildækket i 15 min. før udskæring.
SERVERING
Serveres med 1 kg Herregårdsrødkål (det er altså den bedste), som lige er varmet langsomt i en gryde med 2 store spsk ribsgele, hvide og brunede kartofler og rigelige mængder sovs.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Flæskesteg, der lykkes! fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Flæskesteg, der lykkes!, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rødvins glace/sauce     Fersken suppe (den er genial)     Børnenes kokoskugler     Mornay sauce     Spagetti carbonara     Min perfekte stegte kylling:     Oreganobrød med parmesan     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grønkålssalat med mandler og æbler     langtidsstegt farseret and     Marineret kalkunbryst- helstegt     Thailandsk fiskesuppe med rejer og kokosmælk     Ægte indianer-røv     Gammeldaws æbleflæsk.     Piment sauce     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fiskefrikadeller med fersk spæk     Trylledej (ikke spiseligt)     Brownie med saltkaramel midte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]