opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Flæskesteg, der lykkes!

Flæskesteg, der lykkes!

Flæskesteg, der lykkes!
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(113)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
29.706
Visninger
559
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 stykke svinekam med svær uden ben, ca. 2½ kg
1 stor håndfuld groft salt


SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på 250 gr. Rids sværen helt ned igennem fedtet til kødet, men kun lige akkurat - det er sjældent, arbejdet er gjort så godt fra slagteriet. Sørg for, at sværen er ca. 5-7 mm bred, ikke mere. Hæld vand i bradepanden, og læg stegen med sværen nedad i 15 min., så den lige bliver kogt af. Tag stegen ud og dup den tør med køkkenrulle og gnid saltet ind imellem sværene. Skru ned til 200 gr. Sæt stegen ind i ca. 3 timer, og hæld fond fra bradepanden over ca. hvert 20 min.

Læg brunt papir (fås hos boghandleren) over, når sværen er brun og sprød.

Tages ud og hviler utildækket i 15 min. før udskæring.
SERVERING
Serveres med 1 kg Herregårdsrødkål (det er altså den bedste), som lige er varmet langsomt i en gryde med 2 store spsk ribsgele, hvide og brunede kartofler og rigelige mængder sovs.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Flæskesteg, der lykkes! fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Flæskesteg, der lykkes!, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejemad     Mornay sauce     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Kaviaræg.     Karbonader i fløde/porre sauce     Kanelsnegle kagemand     Marinade til salat     Indbagte rejer     Studenterbrød     Piment sauce     Fersken suppe (den er genial)     Jægerens dyreragout     Marinade til kyllingfilet     Fuglekvidder     Blommetrifli     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]