opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › pakistansk karahi kylling ( meget krydret)

pakistansk karahi kylling ( meget krydret)

pakistansk karahi kylling ( meget krydret)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(165)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.892
Visninger
313
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Ingredienser:
1 kylling skåret i passende stykker uden skind
1 gul og en rød peberfrugt skåret i store firkanter
2 friske grønne chillie
3 løg
1 1/2 tsk tørret stødt chilli
2 tsk tørret stødt koriander
1 tsk groft knuste korianderfrø
1/2 -1 tsk stødt spidskommen
1 tsk hel spidskommen
1/4 -1/2 tsk nigellafrø
salt efter smag
2-3 fed hvidløg
2cmx2cm stykke frisk ingefær
1 dl yoghurt
2 hakkede friske tomater
olie


SÅDAN GØR DU
Fremgangsmåde:
Hæld ca 2-3 spsk olie i en gryde og lad den blive varm. Tilsæt kyllingestykkerne og brun dem godt sammen med den hele spidskommen (ca 10 min). Tag kyllingen op i en tallerken.
Skær løgene midt over og skær de halve løg i tynde skiver. Tilsæt lidt mere olie til gryden og tilsæt løgene. Mens det snurrer
hakkes hvidløg og ingefær så fint som muligt evt i en minihakker
tilsat lidt vand så det bliver til en pure. Når løgene er helt brune(ser næsten brændte ud) tilsættes pureen og der røres rundt. Derefter tilsættes yoghurt, tomater og alle krydderierne sammen med de hakkede grønne chillies. Det skal have lov at stege i lang tid. Skru evt ned til middelvarme. Det her stadie kaldes at brune masalaen (krydderblandingen). Man kan se den er brunet nok ved at konsistensen er grynet og at den skiller sig fra olien. Det kan være svært at se hvis der er for lidt olie så hvis du ikke kan se det så hæld noget mere olie ved. Når man er nået så langt tilsættes peberfrugterne og kyllingen og der røres rundt. En halv dl vand tilsættes og retten får lov at stå ved middelvarme indtil kyllingen er mør. Det er ikke meningen den skal være sovset dvs at der er så meget væske men der skal være denne tykke masala der klæber sig til kyllingen . Kan spises med naan-brød eller ris til.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på pakistansk karahi kylling ( meget krydret) fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet pakistansk karahi kylling ( meget krydret), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kogning af majs     Fersken suppe (den er genial)     Helstegt grillet oksefilet     Grillet vildt dyrekølle     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Grillspyd     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Raclette med det hele     Helstegt Oksestriploin     Grillet jomfruhummerhaler     Tvebakkekage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Ribssaft     Pasta Bernaise     Hurtig pæretærte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]