opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldt svinekam med abrikoser

Fyldt svinekam med abrikoser

Fyldt svinekam med abrikoser
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(207)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fyldt svinekam med abrikoser
27.594
Visninger
392
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 svinekam uden svær
100 g tørrede abrikoser
100 g rosiner (gerne øko sultana rosiner)
2 stilke frisk rosmarin
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Stik en lang filetkniv ind i midten af kødfladen og skær et hul helt igennem på ca. 2½ cm.
Hak abrikoserne groft, bland med rosiner og rosmarinkviste, salt og peber. Fyld abrikosblandingen ind i stegen – luk evt til med kødnål i enderne.
Brun af på en meget varm pande med olie/margarine til den har en flot stegeskorpe.
Læg i bradepande og drys med salt og peber efter smag.
Steg færdig i ovn ved 170 grader ca.1- 1½, afhængig af tykkelsen. Stegetermometer viser 75 grader centrum.
SERVERING
Skær i ¾ cm tykke skiver – server med råstegte kartofler, sauce af sky, groft brød og grov salat. En rest er meget flot at servere som pålæg.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Fyldt svinekam med abrikoser opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Fyldt svinekam med abrikoser med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldt svinekam med abrikoser, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gulerodskage (Rå)     Grov go'e boller     Røræg i ovn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Børnenes kokoskugler     Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Morgenbirkes - fryseegnede     Charlotte russe     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Kanelsnegle kagemand     Helstegt Oksestriploin     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     Nemme pølsehorn     Blødende chokoladekage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Brunch pølser,æg og bacon     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]