opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldte porto bello svampe med sesam og feta

Fyldte porto bello svampe med sesam og feta

Fyldte porto bello svampe med sesam og feta
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(392)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fyldte porto bello svampe med sesam og feta
45.127
Visninger
1.014
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 porto bello svampe
100 g sesamfrø
2 spsk. Sesamolie (eller en smagsneutral olie)
1 bæger fetaost
½ bakke rucculasalat
12 cherrytomater


SÅDAN GØR DU
Børst svampen fri for jord (put den ikke under vand) og skær roden af.

Rist sesamfrøene på en varm pande til de begynder at tage farve. Hæld dem i blenderen og blend dem 30 sekunder. Tilsæt olie og blend igen 30 sekunder.
Læg ruccula salaten på de fire svampe. Skær cherrytomaterne i halve, og fordel dem over rucculaen. Fordel sesamblandingen over tomaterne. Slut af med at smuldre feta let over tomaterne.
Bag ved 175 grader i ca. 15-20 minutter, og server straks.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fyldte porto bello svampe med sesam og feta med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldte porto bello svampe med sesam og feta, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Ægte indianer-røv     Ørred på grill     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Fondue     Raclette med det hele     Mors gulerodssalat med rosiner     Rebildsalat     Indbagte rejer     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Kold avocadosuppe med fløde     Ovnsstegt laks i folie     Frikadeller med havregryn     Victoria-kage med fyld     Banankage -uden fedt     Farmors æbleskiver     Flødestuvet spinat     Boller med olie     Sellerifrikadeller de bedste.     Helstegt grillet oksefilet     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]