opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Stuvede Spinat

Stuvede Spinat

Stuvede Spinat
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(246)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Stuvede Spinat
17.906
Visninger
173
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 ps. Hakket spinat (jeg bruger dybfrost)5-6 spsk. Mel.Vand. Mælk. Salt & peber. Oliemagarine.Lidt sukker .


SÅDAN GØR DU
Lav en opbagt sovs af oliemagarine og mel. Brug vand fra kartoflerne og mælk. Tilsæt det hakket spinat og smag til med salt & peber.Og lidt sukker..Lad det simre lidt...
SERVERING
Til frikadeller eller krebinetter. Og kartofler...
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Erik Dam-Madsen
04.03.2013, 05:52
nem og god, bruger opskriften ofte når jeg laver mad i Kenya, hvor man spiser masser af spinat tilberedt på mange måder, men din spinat falder altid i god jord.
 
Denne gode opskrift på Stuvede Spinat med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Stuvede Spinat, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Bechamel-sauce.     Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Spagetti carbonara     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Grillet vildt dyrekølle     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Trylledej (ikke spiseligt)     Skinke, porre tærte     Nemme pølsehorn     Champignon-broccolitærte med skinke     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Suppekuren     Marineret kalkunbryst- helstegt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]